Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko jaaaaaa

czt wypada isc na ślub koscielny kolezanki w dlugiej bialej prostej sukni?

Polecane posty

Gość zabija_mnie_ten_upał
moim zdaniem wypada w białej, ale na pewno nie tej, przecież ona wygląda jak ślubna.

Gość to tylko jaaaaaa
tak tez myslalam,ze nie wypda:( a gdyby byla za kolanko? jestem szczupla wiec czarna odpada nie chce wygladac jak upior a nie znalazlam nic fajnego w kolorze ecru chocby...

Gość teneryfa24
dokladnie- bialy to kolor dla panny mlodej nie wiem, co by sobie o Tobie pomysleli goscie i mlodzi. jak dla mnie- chamstwo

Gość flanela
nie waż się iść w białej! ja na swoim weselu miałam bezmyślną lochę w bieli, myślałam, że jej zedrę tę kieckę 😠

Gość babolek
mam ta sukienke, ale na ślub sie nie nadaje zdecydowanie. Bedą Cie mylić z panna młodą zwłaszcza kamerzysta, juz byłam na ślubie gdzie były dwie panny młode

Gość wcale się nie zdziwięjak
pomylą Cię z panną młodą i starszy Cię dorwie gdzieś za rogiem!

Gość zabija_mnie_ten_upał
ta już lepsza, ale i tak niezbyt. chyba że też taki pas i duże dodatki w jakimś zdecydowanym kolorze.

Gość to tylko jaaaaaa
nie no pytam bo kolezanka byla na MOIM slubie w bezu hmm wiec moze poszukam cos w ecru albo tez bezu bo czerwony chyba za bardzo prowokujacy co?

Gość babolek
czerwony jak najbardziej w porządku:)

Gość to tylko jaaaaaa
299zl to jednak sporo:/ dzieki tak wiec poszukam sobie cos w innym kolorze

Gość co jeszcze moze
ja czasami juz nie rozumiem ludzi. skoro tyle osob mowi, ze zwyczajowo nie chodzi sie na sluby ubrana na bialo, to dlaczego tego nie rozumiesz? pomysl- czy Ty chcialabys aby na Twoim slubie kobiety byly ubrane na bialo? abys gubila sie posrod nich? na slubie to mlodzi powinni byc w centrum uwagi, a nie goscie, ktorzy maja kaprys ubrac sie na bialo.tak sie po prostu nie robi.

Gość mimozza
cos sie tak uczepila tego bialego i ecri:O:O rany chcesz zeby jej bylo przykro w dniu jej wlasnego slubu? jak tak to suknie idealne, a jak nie to moze taka np. pistacjowa, srebrna, rozowa, brzoskwiniowa, zielona, niebieska, czerwona, pomaranczowa.......

Gość ci ma
" nie no pytam bo kolezanka byla na MOIM slubie w bezu hmm wiec moze poszukam cos w ecru albo tez bezu " jak dla mnie to zemsta. na jej slubie, ktos inny byl w centrum uwagi. to chore. naprawde chore

Gość aaaaaaaaaaaaaa111
biały jest zarezerwowany dla panny młodej.... znajdz sobie inną sukienkę

Gość biała ale inna ok
ta wygląda jak suknia ślubna:P Nie zgadzam się że biały jest zarezerwowany dla panny młodej, ponieważ teraz są już " modne" suknie ślubne w różnych kolorach. Wydaje mi się, że na wesele można iśc w jakim się chce kolorze;) naweet białym....ale nie w takiej kiecyt, bo wygląda jak to Ty byś szła do ślubu....

Gość czerwony kapturekk
a można iść w czarnych spodniach-rybaczkach i w białej bluzce???

Gość A wedlug mnie to
Biel i czern odpada i juz. Natomiast wszyskie inne kolory sa ok, wiec wybierz sobie cos zlotego, zielonego, niebieskiego, czrwonego, rózowego czy jakiego kolowiek koloru! Nie idz w bieli, bo Cie beda obgadywac a pannie mlodej bedzie przykro.

Gość czerwony kapturekk
no a bel z czernią???

Gość gruszkakula
Już chyba wszystko zostało napisane:-) Biel zdecydowanie nie! Czarny ostrożnie, bo kojarzy się ze stypą. Jeśli czerń to fantazyjny krój, odważne, kolorowe dodatki. No i jest mnóstwo innych kolorów - złotawy beż, jakaś ładna głęboka zieleń, fiolet, fuksja, bordo, czerwień też, jak najbardziej...

Gość co zescie sie tej czerni docze
pili czarny kojarzy sie z pogrzebami tylko dlatego, ze kiedys czarny byl bardzo szlachetnym kolorem, ktory zakladano na specjalne tylko okazje. czarny farbnik do tkanin byl bardzo drogi i nie kazdy mogl sobie na to pozwolic. pozniej juz tylko "DAMY" mialy wylacznosc na chodzenie w czarnych suknich na bale itd. wiec, czarny to nie kolor pogrzebu, tylko szlachetnosci :)