Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfsgafs

faceci

Polecane posty

Gość asfsgafs

Mam taki problem spotykam się z chłopakiem już 3 tyg. No i jestem dziewicą więc seksu nie ma ale za to od jakiś kilku dni zaczeliśmy sie 'zabawiać' tzn. ja mu robie dobrze.. No i układ był jasny on mi nic nie obiecuje bo nie wie czy sie zakocha itp. a mi zaczeło strasznie na nim zależeć. Wczoraj przeglądałam sobie jego tel. PIERWSZY raz.. no i miał 2 zdjęcia byłej dziewczyny [modelki] a ja w porównaniu do niej :/ z 15 kg nadwagi twarz to wogole bez porownania.. No i weszlam w smsy.. a tam 'dziękuje za mile spędzony wieczór' nie zdązylam zobaczyć od kogo to bo wrócił .. No i od wczorajszego spotkania sie nie odezwal! .. Oczywiscie nie wie ze ja to widzialam. ale napsialam mu sms ze humor mi sie popsul gdy zobaczylam jego laske a ja.. NIE WIEM CO O TYM MYSLEC :( mam 18 lat.

Gość hmmhmmm
Jak to co. Pewnie spotyka się nie tylko z Tobą. Twoja sprawa, czy chcesz wchodzić w takie układy czy nie.

Piszesz że układ był jasny \'on mi nic nie obiecuje bo nie wie czy sie zakocha itp.\' więc pewnie jesteś jedną z dziewczyn z ktorymi się spotyka... Zresztą dlaczego grzebałaś w jego telefonie bez jego wiedzy??

Nie znam całej sytuacji, ale kobietko kochana, to mi wygląda bardzo źle.. Wiem, że i tak nie posłuchasz, ale każ mu szybko spadać;) wiem co mówie.