Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wartka2

Moja ciocia zmarła dziś na sepse..

Polecane posty

Gość Wartka2

Przez miesiac miała gorączkę, nikt nie wiedział co jej jest. Po miesiacu byla tak słaba, ze wzieli ją do szpitala. Wynik: sepsa. Po dwóch dniach od przyjecia do szpitala zmarła.. Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie, a światłość wiekuista niechaj jej świeci.

człowiek nie zna dnia ni godziny, ale do cholery po MIESIĄCU gorączki się dopiero nią zainteresowali? co robili wcześniej?!😠 no szlag człowieka trafia! a potem się dziwić, że odratować się nie da człowieka :O współczuję :(

Gość Rozbrubda
Prawda jest taka ze sluzba zdrowia w Polsce jest beznadziejna. Lekarze maja w dupie wszystko, na nic nie ma pieniedzy wiecznie. Jak nie masz kasy zeby leczyc sie prywatnie to umierasz i tyle.

Gość kurka wodna....
a mnie wyslali prawie na tamten swiat............... tydzien trzymali mnie z wyciekami sokow trawiennych do jamy brzusznej.jak zaczelam umierac ........nie robili nic dalej.jak rodzina zrobila raban ...zoperowali mnie ale wtedy juz bylo zle....przezylam .......ale to ..............raczej cud:( od tej chwili unikam jak ognia wszyskich medykow😠