Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swinkapipipka

wczasy za granica z 2,5 latkiem - gdzie umiarkowanie tanio?

Polecane posty

Gość swinkapipipka

Witam Moja córka ma 2 latka i 3 miesiace. planujemy wczasy w grecji.. lub gdzie indziej gdzie jest piekna pogoda i wspaniale cieple morze:) W kazdym razie troche jestem z dolowana bo za dziecko 2 letnie bede placic tak jak za dziecko 12 letnie- z tego co wyczytalam w ofertach biur.. troche niesprawiedliwe ale coz:( Mozcie polecic mi jakies tanie a sprawdzone biura podrozy? jestemw stanie wydac na wczasy 6 tysiecy na 3 osoby (nie liczac oczywiscie tego ze ze soba musze miec ok 2,5 tysiaca).. Czy biura oferuja jakies znizki?? jesli np jechalby ktos z nami?? Bardzo prosze o pomoc w wyborze miejsca na wakacje i biura podrozy ktore bedzie bezpieczne i nie za drogie. Wczasy planuje na druga polowe sierpnia. Pozdrawiam:)

Gość planujesz wydac
6 tys + 2,5 tys na wydatki Wystarczy wejsc na byle jaka strone biura podrozy i ceny za 3 osoby mieszcza sie w tych przedzialach ;/

Gość swinkapipipka
nie bardzo:/bo ja mam nadzieje na wczasy dwutygodniowe z wyzywieniem:)

Gość piękne imiona i piekni ludzie
masz zamiar 2 tysiace na os. z wyzywieniem wygorowane masz zyczenia... Ja płaciłam z wyzywieniem 5 tys. za os. za dziecko 2 letnie nie placilam

Gość Anulllllllllllllllllllllla77
Ja lece 25.07 do Hiszpanii z 3,5latkiem,poszukaj czegos na necie,mozesz znalezc last minute,ja placilam 1300 GBP za hotel 4* z wyzywieniem 2x dziennie i transferem z lotniska,czyli mysle ze jak na srodek sezonu to calkiem znosnie

Gość dla dziecka za gorąco odradzam

Gość nie chcę być malkontentką ale
ja jeździłam do Grecji przełom maja/czerwca i już było bardzo gorąco, a teraz to sobie nie wyobrażam. przemyśl autorko te ciepłe kraje w sezonie. Polecam np Chorwację ale sierpień/wrzesień. Woda ciepła a temperatury znośne.

ja bym tez pojechala we wrzesniu lub tak jak bylam w czerwcu :) ja placilam 3tys all inclusive na tydzien, na 2 tyg byloby 600zl drozej dla nas 2 osob plus dziecko ale moj nie ma jeszcze 2 lat :) bylismy w bulgarii :) polecam 100% a ty bardzo duzo chcesz wydac to bez problemu kupisz wczasy, polecam ITAKE lub Neckermanna sa kluby dla rodzin z dziecmi :) na znizki to mozesz liczyc jak kupujesz last lub first minute :D a w sezonie to raczej nic nie dostaniesz, a nie myslalas o wynajeciu prywatnie domu albo kwatery?