Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_20lat

pierwszy raz tak bardzo chce mi sie seksu!

Polecane posty

Gość malutka_20lat

wczesniej nigdy tak nie mialam .. chcialo mi sie ale nigdy tak intensywnie ....... mialam jednego partnera w lozku ale ostatni raz robilam to ponad pol roku temu ... juz z nim nie jestem ... ehh nie myslalam, ze kiedys do tego dojdzie .....

To nieco zardzewiałaś. Masz jakiś problem z tym, by wyjść z domu i rozejrzeć się za jakimś, równie napalonym gostkiem?

Gość truskawka22_38758347
nie mam problemu z wyjsciem z domu, ale zwykle konczy sie to porażką bo ... nie chce byle kogo... nie szukam faceta do seksu bo milion razy bardziej zalezy mi na relacjach psychicznych, nie fizycznych ... podobam sie wielu facetom, ale krotko mowiac oni chca mnie tylko przeleciec ....... bardzo niewielu znam takich, ktorzy podchodza do kobiet powaznie... nie mowie tylko o swoich doswiadczeniach ale tez patrzac na otoczenie ..

Gość malutka_20lat
nie mam problemu z wyjsciem z domu, ale zwykle konczy sie to porażką bo ... nie chce byle kogo... nie szukam faceta do seksu bo milion razy bardziej zalezy mi na relacjach psychicznych, nie fizycznych ... podobam sie wielu facetom, ale krotko mowiac oni chca mnie tylko przeleciec ....... bardzo niewielu znam takich, ktorzy podchodza do kobiet powaznie... nie mowie tylko o swoich doswiadczeniach ale tez patrzac na otoczenie ..

Gość anitka9poznan
kobiety chyba umieja sobie radzic z takimi rzeczami .. w przeciwienstwie do facetow .. bo oni nie mysla mozgiem ...

Gość gonazles de la dupa
wibrator masz?

To powinnaś raczej zmienić temat na, "chcę poznać miłego chłopca", który będzie mnie przytulał i mówił, jaka to ja jestem wyjątkowa. Wyrafinowana kobieta, jak ma ochotę na seks, to już wie gdzie się "zakręcić". Nie dość że dostanie to co chce, to jeszcze zagra facetowi na nosie. ;)