Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzorcyzmy dorothy mills

I pożegnałam się z facetem...

Polecane posty

po 4 letnim związku, bo... jestem w ciąży. Stwierdził, że nie jest gotowy na bycie ojcem i ze mną do końca swoich dni. On chce jeszcze poszaleć :-o Gdzie ci mężczyźni?

Ja tam bym sie cieszyla, ze wyszlo teraz, ze jest dupkiem a nie pozniej, jakbym niesiwadomie zarazila sie od niego kila i hiv...

nie wymarli, ale sa powaznie zagrozonym gatunkiem, wrecz ginacym :P trzeba sie nameczyc zeby znalesc niestety.

Nie chcą brać odpowiedzialności? A dupcyć się chcą? Nic z tego, ja go jeszcze załatwię. Nie po dobroci to pod groźbą, a później sądownie, ja mu dam się bawić i szaleć. Nie ze mną te numery :-o

Jedynie mozesz go pozbawic funduszy na zabawę, bo dzisiejsze latwe laseczki nie leca na duzego ekhm ale na bryke za duza kase ewentualnie drogie gadzety :D

Gość jaskółkaaaa
wykończ durnia- nie dawaj się!

No i pozbawienie go funduszy na dalsze dupcenie i zapylanie lasek mi stanowczo wystarczy. Cóż za palant, w ogóle stwierdzam (zazdraszczam tym, którym życie się układa z jednym i jest cudownie), że w dzisiejszych czasach nie ma nawet namiastki z faceta, same wraki.

takie kanalie trzeba oskubac nawet z ostatniego grosza i nie znac litosci... a co... on nie mial jej ani dla Ciebie , ani dla dziecka ktore jest w drodze, wybral latwe panienki i ozstawil Cie kiedy go najbardziej potrzebujesz... wykastrowac to malo

edziorek - jakie nie chciałam? Te które nie chcą to bezradne istotki, a my silne jesteśmy. Zrobił dziecko to niech płaci jak nie chce przysłużyć się do wychowania (i bardzo dobrze) to niech płaci. Pieniędzy nigdy za dużo. Nie przypuszczałam, że mnie tak zbędzie i trzaśnie drzwiami na dokładkę, ale sobie w głowie plan układałam, że gdyby jednak (ale na 100% nie, przecież kochamy się i jesteśmy dorośli) to od razu bez wahania mu zakomunikuje, że o swoje i dziecka prawa walczyć będę no i proszę.

rece opadaja,.. czy wspolczesni mezczyzni( choc slowo mezczyzna, chyba nie jest adekwatne- raczej chlopcy) .. tak wiec czy ci chlopcy cierpia na jakachis zanik mozgu? jak mozna kobiete,z ktora sie bylo, z ktora sie sypialo zostawic sama w ciazy... no debile... wspolczuje wam dziwczyny... ale z drugiej strony jakbyscie sie mialy uzerac z takimi dupkami lepiej ze sobie poszli... ale... alimentow bym im nie darowala i jeszcze obciazyla kosztami leczenia podczas ciazy( wiadomo, wizyty u lekarza, witaminki, badania ect) co za dupki wrrr:O

Gość tez10
wspolczuje wam dziewczyny :( a tych facetow gdybym mogla tooooooo................ wiecie same co obskubcie tak tych drani ze na zabawy ich stac nie bedzie :)

moj nie bedzie mial z czego placic bo nie wiem czy jeszcze pracuje i pojdzie siedziec. dlatego tez nie chciam nic od niego . ale skoro jest taki w stosunku do mnie to niech on sie teraz martwi o swoja egoistyczna dupe