brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Strasznie mnie coś dziś wzięło na smakowanie, a w zasadzie pożeranie potraw, smakołyków, o których sobie zamarzę... A teraz łazi za mną baton Bajeczny... zaraz oszaleję... i kanapka z croissantem i pastą z tuńczyka... no i puszeczka coli :) w ciąży jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaliska Napisano Lipiec 17, 2009 widze ze kolezanka ma tak jak ja...ja mam faze na malosolne w tej chwili..mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 ja już lada chwila (dzień? godzina?) rodzę, ale małosolniaki owszem owszem także pożeram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 czy za kimś też jakiś smak tupta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogini ręcznej obróbki Napisano Lipiec 17, 2009 kobieto, ja przed chwilą obaliłam paczkę haribo żeli, 3 sztuki kabanosa, pół kilo czereśni, a teraz obalam paczkę czipsów z Lidla :-o i co gorsza obawiam się, że to dopiero początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narzeczona453 Napisano Lipiec 17, 2009 ja bym jadła tylko dużosolne hehe...już niedługo urodzi mi się taki mały facecik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fisiowna 0 Napisano Lipiec 17, 2009 cala ciaze pilas cole?? ja sie troche boje za to pozeram cytryny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fisiowna 0 Napisano Lipiec 17, 2009 hmmm czyli jak mam parcie na slone i kwasne to bedzie chlop?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 fisiowna - nieeeee! ja do 6. miesiąca jadłam tylko słone, tylko wytrawne rzeczy, czyli: mięcho, kapusta kiszona, ogóry i śledzie! i co? babeczka! Na colę pozwalam sobie bardzo rzadko i w bardzo rozsądnych ilościach. Jak piję colę, to już wtedy nie piję herbaty, itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogini ręcznej obróbki Napisano Lipiec 17, 2009 głupota te wszystkie jedzeniowo - smakowe przesądy. z colą też głupota. ja wszystko wpierdzielam na co mam ochotę. Nie palę, nie piję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 czyli ostro dajemy dziewczyny... ja dziś przeszłam samą siebie, naprawdę przez całą ciążę tyle nie zjadłam co dziś... i jakie wymyślne smakołyki mi łażą po głowie ;) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 bogini ręcznej obróbki - zgadzam się z Tobą w 100%. a na dodatek przekręciłam Twój nick na bogini ręcznej robótki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fisiowna 0 Napisano Lipiec 17, 2009 aaaaaaa no to luzik...ja jestem dopiero w 2 miesiacu wiec chyba jeszcze wszystko przede mna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littlesensitive 0 Napisano Lipiec 17, 2009 za mna owsianka :D zjadlam juz miske owsiany, potem mialam smak na slone, zorbilam sobie zapiekanke z serem i mieskiem i sosem chilli :D nie jestem w ciazy :P a od kilku dni chodza za mna racuchy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogini ręcznej obróbki Napisano Lipiec 17, 2009 Ja też w ostatnich dniach ciąży przechodzę samą siebie. Miałam jeszcze taką fazę w pierwszym miesiącu, a co najlepsze bębenek mam średni, a sama nie wyglądam jak słonica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 oh tak, racuchy też za mną łażą... i notorycznie placki ziemniaczane... matko oszaleję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 bogini - czyli też już finiszujesz? Może to jakiś objaw kumulowania sił na poród :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogini ręcznej obróbki Napisano Lipiec 17, 2009 A na kiedy masz termin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 z USG na dziś :) a z ostatniej miesiączki na 20 - lipca oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 a Ty kiedy rodzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogini ręcznej obróbki Napisano Lipiec 17, 2009 :D a czop już dał o sobie znać? ja mam termin na 25 :) więc wcale nie tak odlegle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 oooo :) czop się już objawił :) moja lekarz mówi, że już pewnie niebawem :) Jesteś może z Warszawy? Pytam, bo może wiesz jaki stan w warszawskich porodówkach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogini ręcznej obróbki Napisano Lipiec 17, 2009 Jestem z Warszawy :D:D znam stan jednej porodówki i całkiem zadowolona jestem : szpital bielański. Wyremontowana, świeża i czysta. Siostra rodziła w kwietniu i same pozytywy z jej strony. Słyszałam jeszcze, że św Zofii jest bardzo dobry, ale co porodówka i poród to inna opinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 miałam na myśli oblężenie - na madalińskiego jest ostro - a tam właśnie chcemy rodzić :) no to dobrego porodu życzę! I mniejszych zachcianek :) To pozdrawiam :) pewnie tu się jeszcze pojawię - na wątku o zachciankach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogini ręcznej obróbki Napisano Lipiec 17, 2009 Ach... oblężenie ostre, podobno odsyłają co chwilę nawet jak ma się ciąże prowadzoną w danym szpitalu i niby miejsce zaklepane. Również powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Lipiec 17, 2009 no właśnie... No nic - życzę, abyśmy urodziły tam gdzie chcemy :) Pa!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach