Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brazylijski smok cmoka w krok

mam chętki smakowe

Polecane posty

Strasznie mnie coś dziś wzięło na smakowanie, a w zasadzie pożeranie potraw, smakołyków, o których sobie zamarzę... A teraz łazi za mną baton Bajeczny... zaraz oszaleję... i kanapka z croissantem i pastą z tuńczyka... no i puszeczka coli :) w ciąży jestem :)

Gość kaliska
widze ze kolezanka ma tak jak ja...ja mam faze na malosolne w tej chwili..mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość bogini ręcznej obróbki
kobieto, ja przed chwilą obaliłam paczkę haribo żeli, 3 sztuki kabanosa, pół kilo czereśni, a teraz obalam paczkę czipsów z Lidla :-o i co gorsza obawiam się, że to dopiero początek.

Gość narzeczona453
ja bym jadła tylko dużosolne hehe...już niedługo urodzi mi się taki mały facecik

fisiowna - nieeeee! ja do 6. miesiąca jadłam tylko słone, tylko wytrawne rzeczy, czyli: mięcho, kapusta kiszona, ogóry i śledzie! i co? babeczka! Na colę pozwalam sobie bardzo rzadko i w bardzo rozsądnych ilościach. Jak piję colę, to już wtedy nie piję herbaty, itd.

głupota te wszystkie jedzeniowo - smakowe przesądy. z colą też głupota. ja wszystko wpierdzielam na co mam ochotę. Nie palę, nie piję.

aaaaaaa no to luzik...ja jestem dopiero w 2 miesiacu wiec chyba jeszcze wszystko przede mna

za mna owsianka :D zjadlam juz miske owsiany, potem mialam smak na slone, zorbilam sobie zapiekanke z serem i mieskiem i sosem chilli :D nie jestem w ciazy :P a od kilku dni chodza za mna racuchy :D

Ja też w ostatnich dniach ciąży przechodzę samą siebie. Miałam jeszcze taką fazę w pierwszym miesiącu, a co najlepsze bębenek mam średni, a sama nie wyglądam jak słonica.

A na kiedy masz termin?

:D a czop już dał o sobie znać? ja mam termin na 25 :) więc wcale nie tak odlegle.

Jestem z Warszawy :D:D znam stan jednej porodówki i całkiem zadowolona jestem : szpital bielański. Wyremontowana, świeża i czysta. Siostra rodziła w kwietniu i same pozytywy z jej strony. Słyszałam jeszcze, że św Zofii jest bardzo dobry, ale co porodówka i poród to inna opinia.

Ach... oblężenie ostre, podobno odsyłają co chwilę nawet jak ma się ciąże prowadzoną w danym szpitalu i niby miejsce zaklepane. Również powodzenia.