Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 486000000

wstydze sie swojego chłopaka

Polecane posty

Gość 486000000

hej...jestem z facetem ok1 i pół roku..i od pewnego czeasu zauważyłam ze nie podoba mi się jego wygląd zewnetrzny...nigdy nie uwarzałam ze jest przystojnym facetem ale z nim jestem bo jest wspaniałym człowkiem i ma wiele zalet i co najwazniejsze kocha mnie..ale przez to ze nie podoba mi sie jego wyglad to mało jestem blisko z niego..mp.malo się do niego przytulam..a co najwaznejsze wstydze sie pokazać z nim w gronie znajomych..wstydze sie jego wygladu...kolezanka mi osatnio zwrociła na to uwage że nie powinnam być z facetem o którym tak sądze...jak myslicie?najlepsze razwiazanie to jest skonczyc tego zwiazek?wiem ze po rzyczytaniu tego bedziecie uważac ze jestem bez uczucic i egoistka ktora mysli wyłacznie o sobie

może zwróć mu dyskretnie uwagę zeby zaczął o siebie troszke bardziej dbać... poprostu porozmawiaj z nim o tym tak delikatnie:) wiem o co Ci kaman bo to też dla mnie ważne czy facet o siebie dba...

A ja myślę że powinnaś skończyć ten związek. Też się z takim spotykałam. Doszło do tego, że zaczął mi nawet przeszkadzać u niego zapach jego perfum :O

Gość asiaaaaaaaaaaa
zamiast perfum preferuje zloty deszczyk ewentualnie rozsmarywuje sobie jego kupe pod pachami potem wszyscy kurwiarze mnie ruchaja nie wiedzac ze mam hiva:)

Gość 486000000
zwrociłam mu juz uwage..ale on powiedział ze jest na to za stary zeby się zmieniac.chodzi mi o to tu ze on nie chce nosic aparatu na zęby.(a ma dopiero 22 lata

A opisz go czy czasami nie przesadzasz.To na początku nie wiedziałaś tego, że ci się nie podoba i zgodziłaś się na chodzenie??

Gość 486000000
wątpie ze delikane rozmowy pomoga...powiedział mi osatnio ze powinnam go zakceptowac takim jakim jest jak chce byc z nim....

no wiesz aparat na zęby to już jakiś wiekszy krok może to faktycznie powinnaś sobie odpuścić... nie rozumiem takich gości 22 lata i nie dba o siebie to kiedy zacznie???? nie wiem może pojdz z nim na zakupy, doradz mu zeby kupił jakieś fajne ciuchy, perfumy... moze to jakoś podziała na niego:) na próbowałaś z nim o tym rozmawiać??

Gość a ja mysle sobie
ze najlepsze rozwiazanie niech Cie rzuci bo jestes skonczona idiotka :O🖐️

Gość 486000000
kilka razy prubowałam takich rozmow ale on za kazdym razem mówi ze ja nie jestem doskonała i powinnam go zakceptowac jak z nim jestem

Gość i ma niestety
troche racji, ale jesli i on ciebie kocha to moglby cos ze soba zrobic dla ciebie. tu prostego rozwiazania nie ma. musisz sie zastanowic czy naprawde go kochasz, nie mozesz kogos zmieniac by wygladal tak jak ty bys chciala

a wczesniej jego wyglad ci nie przeszkadzal? co spowodowalo, ze zaczelas sie go wstydzic?

Gość 486000000
na poczatku byłam pewna ze go kocham ale teraz to sie w jakis sposob zmieniło...sa chwile w ktorych sie zastanawiam czy go naprawde kocham...a to spowodowało ze go zaczełam sie wstydzic bo rodzina i znajomi mi na to zaczeli zwracac uwage na jego wyglad..

Gość 486000000
na poczatku powiedziałam sobie ze wyglad nie jest wazny tylko jakim jest człowiek...

to normalne po 1,5 roku bycia razem, ze patrzy sie obiektywnie na ta druga osobe. po prostu mija zauroczenie. skoro wiesz, ze jest dobrym czlowiekiem i jest dobry dla ciebie, to nie sugeruj sie opinia innych. nie kaz mu sie na sile zmieniac mysle, ze twoje problemy wynikaja wlasnie z tego, ze inni go krytykuja. a co jest w jego wygladzie nie tak, poza jego zebami? zreszta sa az tak krzywe?

Gość 486000000
ma krzywy nos...miał mały wypadek dawno temu...z twarzy nie nalzy do przystojnych facetow..ma rude włosy...(nie lubie pisac o jego wygladzie

krzywy nos i rude wlosy to nie jest oznaka szpetoty :) a jest cos, co ci sie w jego wygladzie podoba?

Gość 486000000
przyjaciółka doradzała mi z nim zerwac ale jej nie chodziło o wyglad tylk ze czasem ja nie mam własnego zdania w zwiaku i on za mnie czasem decyduje...

Gość 486000000
hmm podoba mi w nim ze jest umiesniony...kiedys chodził na siłownie

wg mnie zwiazek predzej czy pozniej sie rozpadnie gdy on ci sie wcale nie podoba i wstydzisz sie go. on cie wogole pociaga? skoro ci sie nie podoba, skoncz z tym. kazdy ma swoje wady ale jezeli on ci sie calkowicie nie podoba az na tyle by sie wstydzic , zwiazek ten jest bez sensu

a tobie to odpowiada, ze on za ciebie decyduje, kiedy sama nie potrafisz podjac decyzji? jesli tak, to wszystko jest w porzadku i moja rada dla ciebie: nie sluchaj kolezanek, ktore ci tak mowia i miej czasem swoje zdanie kolezanki rozne bywaja

hmmm zabawnie jak sie czyta jeden watek w ktorym facet narzeka ze zona przytyła - oczywiscie zostaje zjechany, taki jak ten gdzie samica narzeka ze ma nieurodziwego chłopa :D oczywiscie tutaj wszyscy wyrozumiali :D

Gość 486000000
cait co mi doradzasz?prosze o porade..bo nie wem co w tej sytułacji mam zrobic

a co do podobania i kwestii przystojnosci facetow - ja nie uwazam, ze moj jest przystojny i wrecz zdziwilam sie, jak moje kolezanki tak o nim powiedzialy, ale podoba mi sie i to bardzo

Gość 486000000
potrafie decydowac za siebie..on mi nie daje sznas zebym to ja za siebie decydowała..czasem to jest troche poniżajace bo mi nie daje dojsc do słowa

Gość 486000000
w kwestii przystojnych facetow to podoba mi sie bardzo jak facet umi o siebie za dbac i dobrac ciuchy.. to powoduje ze na faceta dziewczyny zwracaja uwage