agnes19 0 Napisano Październik 25, 2009 no juz 10 zaplacilismy jeszzcze reszta, mam nadzieje ze dziadek J nam pomoze:( no niestety podczas mojej nieobecnosci.. moja Babrysia zmarla.... z tesknoty do mnie...:(((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 25, 2009 no niestety.. 10 tys juz wplacone jeszcze 14 ale mam nadieje ze dziadek J nam pomoze.. a.. podczas mojej nieobecnosci MOja Gabi zmarla.. z tesknoty domnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 25, 2009 a co dzis z tym kafe????? nie moge sie doczekac tego zdjecia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 25, 2009 zaraz musze sie zabrac za mielone i za ten sops Marzenki:P bo masakryczna mam ochote i J taki ciekawy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 25, 2009 agnes to co to będzie jak ty w końcu do Anglii śmigniesz, chyba będziesz musiała całą ferajnę ze sobą zabierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 25, 2009 piszę wiadomości a one się wcale nie wyświetlają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Październik 25, 2009 Agnes ty juz tak nie zachwalaj bo sie normalnie czerwienie:):):) potem caly topik do mnie na sos przyjedzie haahahaha....a tyle ludzi sie nie pomiesci a po drugie....coz to za towarzystwo ze mnie ktore wieczorem szlo spac o 22 a ciebie zostaiwalo na pastwe losu przed kompem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 25, 2009 no w końcu po obiadku jestem :) już mnie powoli dół łapie że jutro poniedziałek :o i jeszcze ten 1 listopada tak głupio wypada w tym roku, zero wolnego :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Październik 25, 2009 Cześć dziewczyny:) Piszecie, że wasze grono staraczek się nie powiększa,więc jestem :) Od dłuższego czasu czytam wasze historie, ale dopiero teraz odważyłam się napisać...również staramy się z mężem od lipca o dzidzie, jak na razie bez efektu:( Witam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 25, 2009 Joasia witam:) Dopisz się do naszej tabelki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 25, 2009 czesc Joasia :) może złapiesz jakieś dobre fluidki u nas :) jako pierwsza przywitała cię smile która zafasolkowała może to dobra wróżba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 25, 2009 na pewno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 25, 2009 dzisiaj to juz mam takie humory ze masakra. Ryczeć mi sie chce strasznie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 25, 2009 ja tak miałam przez kilka minut ;) poryczałam się bo sobie uświadomiłam, że jeszcze długo własnego kąta mieć nie będziemy.... no bezsensu zupełnie ;) chyba jakis wyrzut hormonu miałam :P smile nie płacz tylko się ciesz :) w końcu mamusią będziesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Październik 25, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN malagosia............29............1.................... ok.29.09 Magda8080..........29............3....................o k 02.10 Olka.P................28............5................... ..ok.02.11 Marta82.............26............5..................... ....02 .11 banmon...............26...........5..................... . ...04.11 agnes19.............19...........dużo!!! ...............ok.11.11 HopeU................27.........przerwa...............o k .13.11 Joasia1982..........27..........4........................ok. 22.11 stokrotka987.......30...........6 /przerwa/ ........ok .17.11 CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................14...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2..........9............28.05.2010. .........?. .......? Dagus83.........................8............26.05.2010. .........? ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? SmileEveryday....4...........?.............?............ .............?........? WITAM :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 25, 2009 A ja nie wiem dlaczego:( Tak mnie to wszystko przeraza teraz...Nie wiedziałam ze tak bedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 25, 2009 Zamiast się cieszyć to ja mam taki dół dziś ze az wstyd:( Mój R. dzisiaj ma w swoim sklepie inwentaryzacje i go nie ma a taka mam ochote sie do kogoś przytulić...W ogóle mnie wszystko chyba przerasta:( mam nadzieje ze to myslenie mi sie odmieni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 25, 2009 No normalnie rycze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Październik 25, 2009 Wydawać się powinno, że to takie proste, wszyscy wokół "wpadają" a jak tu człowiek nie uważa:) świadomie chce mieć dziecko, to nie wychodzi, ciekawe jak długo będę czekać...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 25, 2009 Joasia od zawsze tak było i bedzie:) Nie kazdemu jest dane tak od razu a znowu dla innego taka wiadomość spada nagle jak grom z jasnego nieba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Październik 25, 2009 Widzę, że nie tylko ja mam doła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 25, 2009 Patrze na te dwie kreski i nadal nie wierze...Chyba zrobie drugi test... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 25, 2009 Mnie wszystko dziś przygnębia...i jeszcze ta pogoda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Październik 25, 2009 Gratulacje, pewnie jakbym zobaczyła na teście dwie kreski też bym nie wierzyła i parę powtórzeń zrobiła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Październik 25, 2009 Powtórzę: GRATULACJE !!!! :) :) :) (teraz takie porządne gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 25, 2009 smile takie huśtawki nastroju to norma w ciąży ;) pomaluj se paznokietki albo połóż maseczkę na twarz i nastrój się poprawi ;) a jak nie to popłacz sobie jak masz ochotę bo i płakać też czasami trzeba ;) Joasia tak to najczęściej jest że jak na czymś mocno zależy to ciężko żeby to dostać :o ale na pewno nam się uda ;) widzę że jesteśmy w tym samym cyklu starań ;) może piąty cykl będzie tym szczęśliwym dla nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Październik 25, 2009 Tak banmon, w listopadzie będzie 5, może się uda..trzymam za nas kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 25, 2009 kiedyś musi się udać :) a robiłaś jakieś badania Joasia czy na razie bezstresowo podchodzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Październik 25, 2009 W lipcu byłam u ginekologa, bo w czerwcu odstawiłam tabletki, zbadał, zrobił usg i powiedział że wszystko ok, zaprasza jak się uda. Sama zrobiłam badanie na toksoplazmozę. Zastanawiam się po ilu m-cach bezskutecznych starań należy ponownie się wybrać do ginekologa..myślę że może dam sobie czas do końca roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 25, 2009 ja sobie daje czas do końca roku, niby gin'owie twierdzą że jeśli przez rok się nie udaje to wtedy zlecić trzeba porzadne badania, mnie też badał i zapraszał jak się uda, tylko jakoś nie bardzo mi to wychodzi. Ale postanowiłam, ze daje sobie czas do końca grudnia i jak nic z tego nie będzie lecę do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach