Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 Tylko ja swojego terminu nie jestem pewna, moz byc tez 4 listopada, chyba nie wytrzymam do tego czasu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 ja tez nic na ten temat nie słyszałam, ale prawda jest że zwierzęta potrafią wyczuć różne rzeczy :) więc może twój będziesz pożyczać kota jako wczesny test ciążowy ;) będę trzymała kciukolce za was i mam nadzieję że po powrocie przeczytam dobre wiadomości :) ja w ciąży nie jestem, po pierwsze mam takie przeczucie po drugie ze staranka było słabiutko i wtedy kiedy być powinny to ich nie było, więc jasna sprawa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 no jakby się potwierdziło :) to zbiję na tym kocie majatek ;) Muszę mu paszport wyrobić koniecznie! A tak na powaznie to pracujesz juz na stałe w tej firmie? sorki moze przeoczyłam wczesniej ale zatrzymalam sie na momencie kresu póbnego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 29, 2009 Ola masz racje musisz na siebie uważać bo akurat kotek ma racje ;) jeśli się okaże że tak to bedzie slawny koteczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 Hej Goga! no jak się potwierdzi to pewnie bedę musiała go wysłać na wakacje do Kielc ;) bo w tamtych okolicach najwiecej dziewczyn mieszka :) A swoją drogą to ładnie cię skasowali za badania ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 29, 2009 hahaha to koteczek zwiedzi kielce :D ale masz racje tak sie jakoś złożyło że faktycznie najwięcej dziewczyn z okolic Kielc :) same scyzoryki ;) No jak mi kwote powiedziała to miałam chyba oczy jak 5zł z wrażenia :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 A co ta za badania w ogole byly, jesli oczywiscie chcesz to powiedziec, bo mi wyobraźnia szwankuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 29, 2009 Robiłam: grupa krwi + Rh, morfologia, mocz, hormon tarczycy, cukier we krwi, UDRC, HBS, HCV, HIV, toksoplazma, ale nie pytaj co to znaczy bo nie wiem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 29, 2009 ja ide do łóżeczka papa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Październik 29, 2009 Ola jak czytam o Twoim kocie to mi się nagle przypomniało jak ostatnio wariuje moja kocica...Tez się przymila a to u niej niespotykane,naprawdę. Aż się dzisiaj zdziwiłam jak rano się łasiła i mruczała a to dziwny kot i naprawde nigdy tego nie robi! Ale czy to możliwe zeby kot tak wyczuwał? Nie wiem. W ogóle to się martwie jak ona się przyzwyczai do nowego miejsca jak się juz przeprowadze do Kielc. A na pewno jej nie zostawię bo to jeden z pierwszych prezentów od mojego R. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 Uuuuu niezły zestaw, wszystko tu masz i choroby weneryczne i żółtaczkę. Ale przynajmniej wszystko sprawdzą :) A jak w ogole sie czujesz? Odpoczywasz jak lekarz zalecił ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 ja ciagle na tej praktyce, umowę mam podpisana do końca listopada, później mam niby dostac na okres próbny ale się zobaczy ;) w każdym razie niby praktyka a pracuje jak normalny pracownik, zadnej taryfy ulgowej, no ale przynajmniej płacą mi za to ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 Banmon ale oni wysyłając cię na to szkolenie bądź co bądź inwestują w ciebie czyli wydaje mi się że powinnaś byc dobrej myśli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 tzn tego że mnie nie przyjmą na okres próbny to się nie boję ale tak się zastanawiam że gdyby udało mi się do tego czasu byc w ciąży to ja się zastanowię czy podjęłabym się tej pracy bo bądź co bądź praca wiąże się z ciągłą jazdą samochodem a teraz zbliża się zima więc warunki pogodowe nie najlepsze i raczej nie chciałabym ryzykować.... tym bardziej że tak wyszło z moją wczesnieją ciążą.... no ale to na razie tylko takie gdybanie, więc biorąc różne opcje pod uwage nie nastawiam się na 100% na pracę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 Banmon zawsze mozesz isc na L4 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 nie chciałabym ich za przeproszeniem w ch...... robić ;) w tej firmie pracuje mój M i dzięki temu mnie przyjeli na te praktyki więc chce być wobec nich w miarę w porządku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 29, 2009 Witam.. caly dzien nie moglam wejsc na kafe:::(((((( A ja PO STRACIE gabi tak nie moglam sobie dac rady ze juz mam dwa kroliczki.. ale nie sa takie jak ona:( ale tez kochane:) trzymam kciuki za kolejne pozytywne terminy znaczy sie bez @;P Smile pewnie ze Cie odwiedze:) ola ale masz kota:) mam nadzieje ze ma ten dar co kocica Smile:) banmon doczekam sie na to zdjecie?????:P Goga.. blaaa... zdziertusy zawszone!!!!! i czytaj te ksiazki:))))) dobra ja zmykam:PPP dobranoc!!!! jutro po samochod jedziemy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 agnes nie mam głowy do zdjęcia, brak czasu i jakos zapominam, a że mamy cyfrówkę popsutą więc muszę zrobic komórką a do tego potrzebuję dobre światło ;) ale nidługo weekend i jak tylko mi przypomnisz w sobotę to zrobie i wyślę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 29, 2009 NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN malagosia............29............1.................... ok.29.09 Magda8080..........29............3....................o k 02.10 Olka.P................28............5................... ..ok.02.11 Marta82.............26............5..................... ....02 .11 banmon...............26...........5..................... . ...04.11 agnes19.............19...........dużo!!! ...............ok.11.11 HopeU................27.........przerwa...............o k .13.11 Joasia1982..........27..........4....................... .ok. 22.11 stokrotka987.......30...........6 /przerwa/ ........ok .17.11 CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................14...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........10...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83.........................8............26.05.2010. .........? ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? SmileEveryday....4...........?.............?............ ............?........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 29, 2009 ja już też spadam do łóżeczka ;) dobrej nocki :) odezwę się oczywiście jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 No to faktycznie troche lipa tak ich w konia robic, jeszcze by sie na mezu odbiło. Hej Agnes! Jak sie nazywają nastepcy Gabi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 29, 2009 Widze ze nikogo juz tu nie ma :( To ja tez juz spadam do wyrka . Na szczęście jutro już piątek :) Dobranoc pa p a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 29, 2009 narazie nie daja sie sprawdzic ginekologicznie wiec nie wiem czy parka czy tej samej pli:) przypomne Banmon:P narazie mowie gabi do jednego i drugiego::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Październik 30, 2009 Czesc wszystkim W końcu pospalam dziś do 10 :) Oj czuję ze tabelka dolna się powiększy :) Moi rodzice też mają kota i powiem wam że też się tak lasi i za mama chodzi nawet do kibelka, ale raczej nie jest w ciąży :-p Napewno coś w tym jest ze zwierzątka czują zmiany tym bardziej koty. Kot mojej koleżanki zaczął sie dziwnie zachowywać siedział ciągle przy drzwiach wejściowych i płakał, normalnie ujadal i się dowiedziała ze jej dziadek zmarł. A wczoraj w pracy druga koleżanka opowiadała ze mieli rudego Garfielda :) i musieli z jakiegoś powodu go wydać i w tym dniu co ktoś po niego przyszedł, siedział cały dzień pod łóżkiem i jak jej facet go wyciągnął i kazał mu wejść do kociej klatki to kotek się odwrócił, spojrzał na niego i pod okiem miał lezke :( Mojej mamy kot jak widzi ja z balkonu z 2 piętra bo chodzi po balkonie jak akrobata, skacze na dół i biegnie pod drzwi i czeka na nią, a jak mama wchodzi do domu to cieszy się jak dziecko :) Więc coś w tych kocich przeczuciach musi być Goga ja też za kilka badań zapłaciłam 180 zł Na szczęście już piątek i jutro wolne :) Trzymajcie się dziewuszki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 30, 2009 Hej HopeU pracusiu wreszcie sie wyspalaś :) nie do wiary :p Ja siedze w domu i odpoczywam tak jak kazał lekarz i nawet książki nie mam do czytania, musze jakąś skombinować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Październik 30, 2009 Cześć dziewczyny. Ja również siedzę sobie w domku :) z mężusiem, już posprzątane, niedługo za obiadek jakiś trzeba się zabrać, pozdrawiam was gorąco. Ps. również mam kota :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 30, 2009 No hej:) witam wszystkich Pracusiow i tych odpoczywajacych z wiadomych powodow- na dodatek bez ksiazek:( ja mam mnostwo wiec moge pozyczyc:) ja wlasnie zrobilam sniadanie i bede je jadla.. a latam od 9 i sprzatam:P i sprzatam:P i jeszcze kuchnia mi zostala, gary do umycia i dwa pokoje ktore sa jeszcze nie wyremontowane a moja kajcina tam spi i wszystkie smieci, kartony zrekonstruowane zostaly do czesci pierwszych:) i zejdzie mi tam, o hohohohoh!!!!! Sama nie wiem ile:) ja kotow nie lubie i wole testy ciazowe plytkowe:P co tam kochane??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 30, 2009 A zapomnialam Wam, powiedziec:0 wcziraj az sie poplakalam ze smiechu jak czytalam posty o wpadkach przyjemnych i "tych mniej" na p[orodowce:):):):): masakra.. ale razem z januszem najbardiej nas rozsmieszyl tekst pewnej dziewczyny ktora pisze tak: A moj kolega zapomnial wziac zoiny do szpitala jak miala rodzic:) Zszedl przed blok zaniesc torbe wsiadl i pojechal, dopiero przy szpitalu sie zorientowal ze jego kobieta zostala w domu:))))):):):) hahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!! Padlam:))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 30, 2009 Joasia Agnes Agnes doooobre hahaha mam nadzieje że mój mąż o mnie nie zapomnie :D Szkoda że mieszkasz tak daleko bo bym chętnie jakieś książki pożyczyła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 30, 2009 no szkoda szkoda:) ale mam nadzieje ze jak juz lekarz pozwoli Ci wyjs z domu to sie spotkamy:) ja sie wykompalam bo wczoraj nie mialam sily czysta i pachnaca zabieram sie dalej za sprzatanie bo brat przyjezdza od kwietnia go nie widzialam :) buziaki zagladam co jakis czas:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach