-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Olka najlepiej to chyba iśc do lekarza i zapytać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 To jedz dalej ogonoweczke Goga;))))))))))))))))))))) Banmon???/ Zastanawiam sie czy nie isc na wizyte do tego Rogula czy jak mu tam.. tak zeby zobaczyc jaik jest u niego tylko moj M. nie pusci mnie do faceta....;))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Amarie miłej pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 amerie chętnie bym wpadła do ciebie :) ale na razie trochu daleko mam ;) przyjemnej nocki ;) zwiń się tam gdzieś w kłębek i w kimonko może nie zauważą że cię nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Czytasz banmon w moich myslach ;) łudzę się że jak pojadę to tylko bete bede robić he he O słodka naiwności.... Goga a te ciacha to przynajmniej orzeszki jakieś mają albo otreby owsiane co? Chyba bedziemy musiały zacząć cie pilnować he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Amerie zaniedbujesz Nas...;(((((((( papatki!! Milej pracki;))))))))000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 agnes ja ci polecam tego lekarza jest sympatyczny i ma calkiem dobre komentarze na necie.... jak na razie nie mam do niego zastrzeżeń, a twojemu M jeśli zależy na brzdącu to powinien cię puścić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 no i jedź właśnie z takim nastawieniem Olka, że tylko betkę sobie zrobisz :) póki jesteś przed terminem @ to nie ma co myśleć o nastepnym cyklu bo cholera wie kiedy będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 No Olka masz racje;)))))))))))))))))))) Przeba ja pilnowac.. bo cos sie ta Goga nie ogranicz;DDD Oj klapsior chyba bedzie;DDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Olka tak te ciacha mają orzeszki :D Banmon fajny ten kalkulator ;) wyszło mi że teraz jest 3 tydzień a przewidywany termin na 28.05.2010 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Jakbys mu powiedziala tak tylko bartdziej dobitnie to pewnie Cie by posluchal;)))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 No to beda bliznieta- nie ma bata;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 No Olka jesteś przed @ więc może byc rożnie do tego czasu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 aLE WIESZ TEZ ZNALAZLAM KILKA KOMENTARZY NEGATYWNYCH..... NA temat tego gin... juz sama nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Goga termin fajny, pewnie juz bedzie cieplutko i zielono i wesoło po zimie. A na wakacje juz z dzidzią pojedziecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Na wyniki nasionek czeka sie krótko chba ze 3 dni. dokładie to nie pamietam bo bardzo dawno temu je robilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 no zawsze się jakieś negatywne komentarze znajdą, ciężko zadowolić każdego.... ja jak na razie mam o nim dobre zdanie i mogę ci go z czystym sumieniem polecić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Niby wiem ze przed @ wszystko mozliwe ale po ostatnim rozczarowaniu nawet nie chce sie nastawiac. Poza ty nie jestem pewna terminu nastepnej @, bo ostatnie spoznila sie 4 dni :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 No wlasnie:)))) Olka a jak dobrze pojdzie to Ty pojdziesz w slady Gogi;)) Jak juz nie poszlas;))))))))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Ja to ja...;) Przekonaj mojego M.;((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN marika..........27...............3................ok. 13.08 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 wiki82................27...........1...................2 1.08 Guzia 79...........30............dużo...............ok. 30.08 Dagus83........26................4...................15. 09 amerie.........23................4................ok18.0 9 lipcowe_marzenie.28...........2...................ok. 20. 09 HopeU................27...........2...................21 .09.09 smileEveryday......22............3..................ok. 22.09 stokrotka987.....30.............6...................ok.2 3.09 AsiaAaK................19.........duzo...............ok 25.09 Agawa33..........33.............2................... ??? Marta82........26................4...................01/ 03 . 10 Magda8080.......29.............3.....................ok0 2.10.09 Olka.P..........28................4..................ok 02.10 banmon........26................4...................07. 10.09 agnes19...........19.............dużo!!! ...........ok.9.10. ZACIĄŻONE nick............tydz.ciąży.........termin porodu......płeć....imię marzenka_s .....8.................23 kwiecien.........?.........? xkalanderka22...7................24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-..........?......................?.............. ....?.........? ułożyłam tab żeby było zgodnie z datani spodziewanych @ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Poszlas prawie jak zaszlas he h chcialabym ale ktora by nie chciala no nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Marta;) jestes;))))))))00000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Po kolei Kochana;)))))))))))) Jak by wszystkie naraz zaszly to by nie byloby jak pisac ze staraczkami;))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Goga poszla jesc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Tez racja agnes. Mam takie nedyskretne pytanie ( z pewną taką nieśmiałoscią hehe). Podczas dni płodnych przytulacie się codziennie czy co 2 dni, albo jeszcze inaczej? Bo czytałam że nie powinno się za często przytulać ponieważ plemniki potrzebują czasu zeby dojrzeć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 W tamtym cylku co dwa.. w tym wtedy kiedy ochota.. prawie codziennie;)))))))))))00 Doszlam do wniosku ze to ma by6c wspolna decyzja a nie jak mus to mus;)))))))))) i pytaj smialo;))))))))000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 niby powinno się przytulać co drugo dzień ale np jak ja miałam owulkę to lekarz powiedział żebysmy przez trzy dni codziennie, a tak w ogóle to wydaje mi się, że nie ma co sobie wyliczac tylko przytulać się wtedy kiedy ma się na to ochotę ;) i wtedy będą najlepsze tego skutki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Im czesciej tym plemniczki sie rzegrzewaja i nie sa zbyt zdolne do zaplodnienia;(( Ale sa tez takie przypadki gdzie jesli jest przerwa w stosunku w dni plodne to nici z dzidzi;))))))0 Ale to rzadziej;)))0 Wiec mozna probowac taik i tak;)))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Dzieki agnes za odpowiedz :) no faktycznie cos tam czytałam o łóżku do wymiany ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach