Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta Ostroow

MAM problem, mam już prawie 22 lata a nie chce seksu!!!

Polecane posty

Gość Marta Ostroow

jestem ciagle dziewica, mimo ze juz dawno temu zaczelam spotykac sie z chlopakami. po raz pierwszy pocałowalam sie jak mialam chyba 13 lat, wtedy tez pierwszy raz bylam z chlopakiem 2 lata, potem miałam jeszcze czterech, kazdy zwiazek byl dosyc dlugi (powyżej roku)... jestem chyba dosyc ladna, chociaz nie zjawiskowa i zawsze ktos sie mna interesowal. nigdy jednak nie posunelam sie do niczego zwiazanego z seksem (moje ostatnie zwiazki sie przez to rozpadaly). nie wiem w czym lezy problem, lubie sie calowac, przytulac, lubie z kims byc, ale nie chce uprawiac seksu,w ogole nie czuje pozadania i strasznie sie boje jak cos sie zaczyna dziac. jestem stara dupa, a mam takie dziwne problemu;/;/;/ teraz mam chlopaka juz 7 miesiecy i on naturalnie zaczyna czegos oczekiwac.. zalezy mi i powiedzialam mu ze sie boje, ze nie chce, ale on mowi zebym sie przełamała...i nie wiem co dalej zrobic;/;/ jestem nienormalna jakas?

Gość asiaaaaaaaaaaa
osiol by sie usmial;)2 licowa kurwo

Gość Byc lub miec
nie martw sie ja mam tak smo..;/z tym ze rok młodsza jestem od Ciebie

Gość Marta Ostroow
no ale w moim wieku to dziewczyny za mąż wychodzić zaczynaja a ja nie chce nawet myslec o nocy poslubnej...

Gość asiaaaaaaaaaaa
to niech urobia jakiegos cwela zeby mu nie stanol i sie potem bierz za niego ja tak zrobilam i mi nie wyszlo

Gość Byc lub miec
nie no nie panikuj w Twoim wieku to wiekszosc tych co wpadła...na slub, dzieci mamy czas...ja tez nie umiem sie przełamac mam milion watpliwosci itd...chyba nie trafiłam na swego tez jestem 7 miesiecy z chłopakiem

Gość Marta Ostroow
pomocy:(

Gość COKOLWIEKPOWIESZ
moze jestes aseksualna? poczytaj w inetrnecie o tym