Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka6944

całujecie swoje dzieci w usta?

Polecane posty

Gość stokrotka6944

Czy dajecie swoim dzieciom buziaczki w usta czy w policzek?

Gość asia88-84
w usta ma 2,5 roku

Gość stokrotka6944
ja całuje swoje dzieci i w usta i w policzek

Gość krzywy ryjek
ja w pośladek, udko, piętke, rączki, głowke ale w usta nie.

Gość marinkaaa
ja całuję w policzek, czółko, rączkę. W usta nigdy.

Gość monica szczokoć
oj, a czemu to nie higienicznie? a męża w usta higienicznie juz? nie czaje :-(

Gość halloooł
ja całuję w ustka- są takie śłodziutkie, nie potrafię sobie odmówić w żaden sposób:)

Gość nie nie nie po trzykroć nie
tylko w policzek czółko ale nie w usta. Od moich znajomych dzieciątko zachorowało bo ktoś przeniósł jakąś bakterię całując je w usta. BARDZO ciężko i długo chorowało! Róbcie jak chcecie ale lepiej uważajcie!

Gość stokrotka6944
córeczce zawsze daje buziaczka w usta,zresztą ona sama mnie całuje a jest w przedszkolu.synek 9 lat nie chce już całować:(

Gość A jak cenowo te wielorazowe
Caluje w usta,moj 2 latek sam daje buziaki w usta wiec nie odmawiam.

Gość H.anna
Całując dzieci w usta przenosi się próchnicę.

Gość nie bo jest to niehigieniczne
moze byc nieapetyczne dla dziecka ( nasze usta nie sa takie "slodkie" jak dzieciece), a glownie dlatego,ze to jednak strefa intymna, erogenna i nie nalezy w nia wkraczac ( a przeciez dzecko nie moe sie obronic)

Gość lidia33
w usta i wszystko co się da :)

Gość oczy wiscie
jakby usta byly tak niehigieniczne toby ludzkosc nie przetrwala nawet roku o zejsciu z drzewa ... strefa erogenna ??? dla dziecka ?? jezeli jestes zboczona to tylko w takich kierunkach mozesz myslec :O dla dzieci calus to calus, nie wiem co za zboczeniem moze calowac dziecko z jezyczkiem ale zwykly cmok w usta jest dla dziecka czyms naturalnym, tylko dorosly ze spaczonym umyslem moze odebrac to inaczej :O

Gość O Rany...
..Centralnie.. :) Zloty- za babę sie weź! ..Tu i tam.. zrób se mniam..:P

Gość fgggstre
nie!!!!

Gość jeszcze troche
jeszcze troche a zaczna jeden z drugim rozliczac rodziców za całowanie w usta swoich dzieci . Sfery erotyczne i co jeszcze? całuje w usta od zawsze, a jak były malutkie i rozkoszne to wszedzie gdzie sie dało-stopki, pupa, raczki, szyjka. wszystko!

taaaaaaaa, jeszcze troche, a bedziecie kapac swoje dzieci w gumowych rekawiczkach, bo przeciez gola reka to niehigienicznie i przeciez u doroslych na rekach tyle bakterii :O A nie daj Boze gola reka dotknac u swoich dzieci miejsc intymnych :classic_cool: Sami robicie nagonki typu, nie caluje dziecka w usta, nie pokazuje nikomu zdjec mojego dziecka, moj sasiad to pedofil, bo dal cukierka mojej corce............ludzie opanujcie sie, bo to chore :classic_cool:

Gość Nigdy.
Tego sie nie powinno robic. to zakrawa na pedofilie.

Gość W CZYM RZECZ
W USTA TOŻ TO PEDOFILIA

Gość vedffff
a może jeszcze z języczkiem, to jest normalne, w usta, to nie higieniczne, a później dzieci chorują.

Gość mojego dziecka nie pocałowałam
dotąd w usta celowo= jedynie kilka razy przypadkowo, jak np odwróciło nagle główkę. syn ma 2 lata i raz mnie sam pocałował w usta, a tak to policzki, czoło, rączki, stopy... ale nie usta.

Gość Stella z raju
A ja całuję i nie widzę w tym niczego złego.

Gość chrumciaa
Całując w usta można przenieść różne choroby, kiedyś czytałąm artykuł na ten temat. Przenosi się min. próchnicę ale i inne poważne choroby, i zdarzyło się że dzieci umierały. To nie ściema z tym pocałunkiem śmierci. Poszukajcie w internecie. Tak samo nie można robić tak że matka lub babcia przeżuwa w swojej buzi jedzenie i daje takie rozdrobnione dziecku, lub że ślini smoka gdy ten upadnie na ziemię.my mamy naprawdę masę bakterii w buzi.

Gość mialamama
tak, caluje w usta i czasem nawet robimy "przyssawke" : wsysam sie wtedy w usta corki i udaje ze sie przyssalam:P corka (3 lata) i ja mamy niezly ubaw... poza tym ona tak slicznie pachnie... caluje ja wszedzie, w tylek i psioche:P w stopy... a odnosnie higienicznego trybu zycia.. a sex jest higieniczny??? czy tez unikacie z mezami?? a higieniczne sa kapielie w basenach gdzie wszyscy mocza swoje odbyty, waginy i penisy w jednej wodzie.. i gdzie wyciekaja nasze plyny ustrojowe??(sorry ale pewnie nie jedna laska z uplawami poszla na basen:P)

nie powinno się, ze względu na ryzyko przeniesienia bakterii powodujących próchnicę, która u dziecka może rozwinąć sie w takiej sytuacji na ząbkach pozostających jeszcze częściowo w dziąsłach. Słyszałam o tym w jednym z programów w tv.