Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość wikiiiiiiiiiii
ja o pierwsze maleństwo starałam się aż 2 lata

ojej no to też długo ale gratuluje że ci się udało :) rozumiem że robiłaś niezbędne badania?? jak tak to proszę napisz jakie i czy wiadomo było dlaczego tak długo musieliście czekać??

Gość edzia18043
Ja wlasnie za 2 miesioce zaczne starac sie o dzidzie i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.A czemu az tyle czasu ci to zajelo???

Gość saleminka8
kakadu333 jeśli ktoś długo nie potrafi zajść w ciąże to idzie do lekarza,a on kieruje na badania,nie każda kobieta musi wykonać te same badania,więc może wybierzesz się do lekarza a on zleci badania,ja byłam i tylko 2 mi zlecił (TSH i PRL) TSH zrobiłam a PRL nie zdążyłam, bo zaszłam ;) po ponad roku starań ;) Każda kobieta jest inna i może mieć inny problem,więc moim zdaniem wizyta powinna być piorytetem :) bo można by wymieniać i wymieniać ktoś może mieć problem z tarczycą,inna z prolaktyną a jeszcze inna z progesteronem i owulacjami... ;) u mnie coś zaskoczyło ;) zaszłam pierwszy raz po ponad roku starań,straciłam naszą iskierkę :( z kolejna ciążą nie było problemu,zaszłam już w 1 cyklu po zabiegu i jestem już w 24tc :) i dodam,że w tym akurat cyklu współżyłam 2 razy i to jednego dnia :) więc trafiłam perfekcyjnie :) i dzięki mierzeniu temperatury,poprzednia ciąża też tym zaowocowała :) POWODZENIA