Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia762

wierzyc mu czy nie?

Polecane posty

Gość julia762

niedawno na profilu mojego chlopaka na naszej klasie czytalam komentarze, i znalazlam tam rozmowe z jakas dziewczyna to bylo cos takiego: ona- a jak tam twoja dziewczyna? on- jaka dziewczyna? ona- no miales ostatnio w opisie "kocham cie juleczko" on- aaa to juz rzeterminowane, zaomnialem zmienic. zapytalam go co to ma znaczyc a on ze to nie on pisal, ze to jego kuzynka... ja nie wiem co mam o tym myslec, jego kuzynka, fakt ze mnie nie lubi, po za tym jest troche walnieta ale kurde, chyba nie do tego stopnia?;/ co o tym myslicie? uwierzylybyscie mu?

Gość nibyliszka
dziewczyno sciemnia Ci ja bym w zyciu w takie cos nie uwierzyła;] chciał zarwac jakas dupe na boku dlatego napisał ze to juz nie aktuyalne laska ocknij sie!!!

A co jego kuzynka miała szukać na jego profilu?Bo przecież wyświetla się kto to pisze

Gość bleblebleblebleblebleblebleble
a było jeszcze cos tam napisane czy tylko to???? no i kim była osoba z która rozmawiała? A może to jego kumpela i jaja sobie robili?

Gość toscana
jeżeli jest idiotą to mu nie wierz, jeżeli nie to uwierz - inteligentny facet nie "uwalniał się" przed jakąś laską na forum. tak myślę ;)

wiadomo ze to sciema ;] ta kuzynka hahaha , uwierzylas w ta bajeczke??

Gość julia762
nie uwierzylam ale chcialabym w to uwierzyc:( kocham go i do tej pory wydawalo mi sie ze on mnie tez... ta dziewczyna jest z naszego miasta, widzialam ja kilka razy na imprezach... wiedzialam ze oni sie znaja bo mowili do siebie czesc ale nic wiecej... ja tego nadal nie potrafie zrozumiec:( przeciez on sie dla mnie tyle 0oswiecal, zeby ze mna byc i w ogole a teraz cos takiego? nie mam pojecia co mam teraz zrobic...

Gość julia762
a no i oprocz tamtej czesci rozmowy bylo jeszcze cos w stylu "co u ciebie slychac" dodam ze rozmowe zaczela ona...

Nie wierz mu. Typowe zagranie faceta, który chce poderwać inną. Nie przyznał się do Ciebie w tej rozmowie, to w innych też się nie przyznaje.

No ja bym mu uwierzyla. A jak go zastaniesz z inna w lozku, to uwierz, ze to nie tak jak myslisz ;)

jak go zastaniesz w łózku z inna to pewnie powie ze to kuzynka go tu zaciągnęła siła :)) zreszta po co on mialby udostepniac kuzynce swoje hasło do NK? i co ona mialaby tam robic?? Ja bym w to nie uwierzyła :) juz predzej w to, ze koles sie pogubił i ze próbował cos krecic :)

Gość to o co chodzi
Ściemnia, gnojek.

Gość nie wierz mu
faceci to chuje, swoim dziewczyna gadaja prosto w oczy czule slowka kocham cie itp, a za chwile juz usiluja zrobic skok w bok :(

Gość julia762
i co ja mam teraz zrobic? powiedziec mu ze to koniec i wziac zyletke i sie pociac? ja nie potrafie bez niego zyc:( on jest dla mnie wszystkim:(

Gość wawawa
nigdy nie mozna dopuscic do sytuacji zeby chlopak byl dla ciebie wszystkim...ale nie zrywaj z nim, w koncu nic niewybaczalnego nie zrobil

Gość wawawa
a tak w ogole nasza klasa to narzedzie szatana :P

Gość julia762
to nike zalezy odemnie czy do tego dpuszcze czy nie,m jest dla mnie wszystkim bo go strasznie kocham... jest dla mnie najwazneijsza osoba w zyciu... jestesmy ze soba trzy lata i to dla mnie jest najpiekniejszy czas w moim zyciu i za nic bym tych chwil nie oddala... zanim sie poznalismy, kompletnie nie wierzylam w milosc... moze jakby jej nie bylo, byloby lepiej?:(

Gość wawawa
istnieja rowniez ciemne strony milosci

Gość julia762
mhyy dawaj...

Gość julia762
mozecie mnie dobic... i tak juz nie mam sily...

Zakochałaś się w facecie. Dla faceta układ gdy dziewczyna za nim szaleje jest ..hm .. wyjątkowo wygodny. On się tylko cieszy że Cię ma. Dobrze mieć dziewczynę i to jeszcze zakochaną. Jest z kim wyjść na imprezę, można sobie pobzykać kiedy się chce, no i jeśli dziewczyna atrakcyjna to kumple zazdroszczą. Ale jak się kogoś naprawdę nie kocha to się szuka lepszej okazji. Jeżeli będziesz bardzo wytrwała w swojej miłości do tego faceta to niewątpliwie zajdziesz w ciążę. Przecież go kochasz a miłość przynosi owoce. On na wieść o ciąży przestraszy się - jak każdy facet. Ale rodziny będą naciskać no to chłop nieco przymuszony ożeni się z Tobą.

Gość julia762
mowisz ze jest ze mna bo mu kumple zazdroszcza, nie wiem moze tak jest tylko ze nie pasuje mi to ze my poznalismy sie na wakacjach, ja jestem z sopotu, on z okolic zakopanego... przez rok widywalismy sie gora raz w miesiacu... wiec jego kumple praktycznie nic o mnie nie wiedzieli... po roku sie przerowadzil do mojego miasta, teraz ciezko musi pracowac zeby zarobic na mieszkanie tutaj itd a tam... tam mial wszystko, rodzice go utrzymywali i w ogole. wiec po co to zrobil? dla zabawy? juz nic nie rozumiem:(

Po urodzeniu dziecka Tobie miłość odejdzie jak ręką odjął. Matko pomyślisz ale ja głupia byłam. On w międzyczasie - najczęściej w trakcie ciąży w momencie gdy już o żadnym bzyku bzyku nie będzie mowy zacznie sobie szukać na boku jakiejś innej chętnej dziewczyny. Ze dwa lata po ślubie jakoś się przemęczysz ale bedzie coraz gorzej się z nim porozumieć. No i w zależności od tego jak będzie wyglądała woja sytuacja materialna i uczuciowa ( w miedzyczasie moze się przeciez zdarzyć że poznasz innego cudownego meżczyznę w którym się zakochasz) albo to Ty zostawisz jego albo on Ciebie.

Gość dobry zart
to niby kuzynka zna hasło na jego profil na nk\

Tu nie ma nic do rozumienia. To Ty jesteś zakochana w facecie. On w Tobie nie. Taka jest prawda. W każdym związku jedno kocha bardziej. W Twoim to Ty jesteś stroną bardziej zaangażowaną. Czy on dorośnie? Może. Ale raczej wątpię.Takie związki z przechyłem w zaangażowaniu jednej strony raczej zatoną.

Gość julia762
dobrze ale wytlumacz mi po co w takim razie on sie tu przeprowadzil? zeby sie meczyc z baba ktorej nie koca i jeszcze ciezko pracowac zeby miec gdzie mieszkac?