Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca_23

czy wydzielina z penisow waszych partnerow smierdzi?

Polecane posty

Gość pytajaca_23

chodzi mi o to wydzielina ktora wyplywa przed wytryskiem.Kiedy mezczyzna jest podniecony. U mojego partnera ma ona okropnie odrzucajacy zapach.Nawet zaraz po kapieli gdy zaczynam go piescic pojawia sie ten \'zapach\'. Chcialam zapytac czy to jest normalne? I czy da sie z tym cos zrobic?

może ten zapach jest spowodowany jakąś infekcją, zapaleniem.Mój tak nie ma i wcześniej się z tym nie spotkałam

Gość pytajaca_23
moj poprzedni partner mial wydzieline praktycznie bezwonna, i tu nagle taka zmiana... nie wiem co mam myslec.Nie sypiamy ze soba na tyle dlugo zebym bezwstydnie mogla mu zwrocic na to uwage. Zwlaszcza,ze to moze nie byc jego wina.Nie chce go urazic. Z drugiej storny nie potrafie czeroac pelnej przyjemnosci ze zblizenia. Lubie pieszczoty oralne zwlaszcza podczas gry wstepnej ale teraz takich pieszczot unikam. Moze wypowie sie ktos jeszcze? Bo naprawde nie wiem co mam myslec.Infekcja to juz jest jakas mysl. Tylko kurde co ja moge... nie spytam sie go przeciez czy penis mu smierdzi od zawsze czy od niedawna ;/

Gość moze twoj facet
gnije od srodka???

O rany faktycznie krępujące, ale co jak mu nic nie powiesz to cię odrzuci od sexu,Może jakoś tak delikatnie dać mu znać?Może on nie zdaje sobie z tego sprawy

Gość inteligienty inaczej
nie zwrocilem uwagi ale mi chyba nic przed wytryskiem nie wyplywa ehehe

Gość inteligienty inaczej
nastepnym razem zwroce uwage tylko zebym se w oko nie strzelil

Gość to moze byc
efekt nieodpowiedniego odzywiania się... moze infekcji, a moze ma taki naturalny zapach i juz.