Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam oczu

PILNA POMOC POTRZEBNA!!! KATASTROFA!!!

Polecane posty

Gość nie mam oczu

witam, kobiety POMOCY!!! wczoraj ryczałam jak głupia kilka godzin... w końcu pod wieczór się uspokoiłam, zmyłam makijaż, wypiłam piwo na sen i już zapobiegawczo położyłam sobie okłady z rumianku na oczy, bo miałam spuchnięte od tego ryku, jak ufo wyglądałam. zasnęłam z tymi okładami, byłam wykończona. Dziś sie budze i nie wierze!!! MAM TAKIE SPUCHNIĘTE OCZY że w życiu takiego czegoś nie widziałam!!! Smaruje od rana zimnym żelem ze świetlika i nic!!! Oczy to tylko takie czerwone szpareczki, górne powieki aż do brwi są jak sine poduszki, dolne wory mam aż do policzków!!! wieczorem muszę w miarę wyglądać, bo mam ważną imprezę i będzie na nie ktoś, przed kim mszę wylądać perfekt. DAJCIE KOCHANE JAKIEŚ METODY jak SZYBKO DOPROWADZIĆ COŚ TAKIEGO DO PORZĄDKU!!! BŁAgAM POMOCY!!!

Gość grenadinne
kostki lodu do woreczka, woreczek na powieki.

Gość sposób Chmielewskiej
przygotować 2 miski z wodą: 1 z baardzo zimną, najlepiej z kostkami lodu i drugą dość gorącą, na zmianę płukać twarz w obu wodach, ale gdzieś tak około godziny, efekt podobnież rewelacyjny :)

Gość nie mam oczu
dziękuję za radę kochana, ale kostki już robiłam :( zrobie jeszcze raz oczywiście, ale mam wrażenie że potem jeszcze bardziej puchną obrzękłam jak chuj :( przepraszam, ale naprawde nigdy nie widziałam aż takich obrzęków...............

Gość nie mam oczu
sposób Chmielewskiej - o tym nie słyszałam, dziękuje!!! naprawde ci to pomogło???

pomogło :) opuchlizna zniknęła, ale trochę to trwało niestety i musi być bardzo duża różnica temperatur obu wód, tylko uważaj żeby się nie poparzyć

Gość nie mam oczu
sposób Chmielewskiej - dzięki!!! jeszcze powiedz - bitą godzinę bez przerwy robiłaś to, czy np. opłukałaś się zimną i ciepłą kilka razy, przerwa np. 10min i dalej czy serio stałaś nad michami 1 godz bez przerwy???

sorki, że z doskoku, ale już powoli pranie wstawiam i zbieram się do ppracy :/ prawie bitą godzinę, to znaczy jeżeli juz to przerwa 1 minutowa a nie dziesięcio :)

Gość nie mam oczu
hej wróciłam, robiłam porządki, nie miałam jeszcze czasu zrobić twojego sposobu chmielewskiej; póki co działałam - masaż kostkami lodu i żel ze świetlika, zeszło troche, zwłaszcza jak się przeszłam po świeżym powietrzu, ale nadal mam wory o poduchy u góry, mniejsze już! Masakra!!! wyglądam jak stara babcia przez te obrzęki musze porobić troche w chacie, za 2 godz. zaczynam sposób chmielewskiej! dzięki!!!

Gość lepiej idz do okulisty

Gość nie mam oczu
do okulisty? oczy mam ok, obrzęk nieziemski jest od kilkugodzinnego wczorajszego ryku ;)

to zdaj relację, ja myślę, że będziesz zadowolona :) ja dziś też imprezuję, ale to tylko grill kameralny będzie :P

Gość nie mam oczu
właśnie mi że tak powiem "dochodzą" jeszcze w zamrażalce kostki lodu ;) goście przychodzą około 20, mam nadzieje że zdąze... musze sie całościowo doprowadzić do porządku.... w razie czego zrobie coś z włosami, albo ubiore sie jakoś dziwnie żeby odciągnąć uwagę od twarzy haha ;) szkoda że okularów nie mam żadnych ;) wory dalej paskudne i bolą mnie od nich aż całe oczodoły... za niedługo biore sie do dziela

Gość nayebauam sie na smutno
znając zycie niepredko Ci przejdzie ja po kilkugodzinnym płaczu mam to samo, nieraz musiałam wziąć urlop , bo nie mogłam isc do prawcy:O dzis pewnie załatwie sie podobnie jak Ty🖐️

Gość nie mam oczu
najebałam sie dziś.... - no pewnie tak, zdarzało mi sie ryczeć już długo i czasami takie ogromne obrzęki mi tydzień stopniowo schodziły, ale ten jest wyjątkowo MEGA, mój rekord..... jak masz tak samo, to lepiej nie rycz :(

Gość histeryczki
:O najpierw wyją godzinami a później plumkają że nie mają oczu tylko szparki:O

Gość nie mam oczu
histeryczki - bez komentarza, nie twoja sprawa czemu wyjemy dziewczyny ide sie myć i maltretować twarz sposobem Chmielewskiej, mam nadzieje że zdąże...... klikne później do was, dziękuje!!!

Gość no i jak poszło
?? bo jestem ciekawa czy działa?? :D

Gość i co z tymi oczyma
bo chciałabym mieć jakiś sprawdzony sposób na czarną godzinę?? ;)

Gość wódka czysta żołądkowa
upne, bom tez ciekawa

Gość fvlevevevevevev
ja też :) ale nie mam oczu chyba nas olała :P

Gość celulitowa_lala_bala
umyj oczy, czysta woda, zmyj te kremy co nakladlas i oczy podraznilas, i kostki lodu owin w szmatke i dokladaj,ale nie tak by oczy zamrozic...

Gość dkdkd
Niestety, niektórzy tak mają i lepiej się przyzwyczajaj. Po prostu skoro wiesz, że nieziemsko puchniesz - nie płacz. Brzmi jak głupia rada? Ja tak mam. I świadomość, że na drugi dzień nie będę mogła wyjść z domu działa dość skutecznie jako środek zapobiegawczy.

Gość dkdkd
Prawda jest taka, ze takie sposobu guzik pomagają, to jest zatrzymywanie wody w organizmie, więc dużo lepiej działa środek moczopęczny, albo po prosu trochę ruchu, żeby przyspieszyć usuwanie wody i toksyn.

Gość nie mam oczu
czesc!!!!!!!! przepraszam was wszystkie gorąco, ale nie miałam netu przez tydzień, po zdarzeniu!!! wracając do tematu - zastosowałam sposób chmielewskiej, i tak: na pewno znacznie pomógł, bo ogromniaste wory i obrzęki zmniejszyły się naprawde SPORO. Zmalały do tego stopnia, że ludzie z którymi się tamtego wieczora spotkałam myśleli po prostu że jestem niewyspana ;) nikt się nie domyślił co za sceny dantejskie miałam wcześniej ;) aaa, a potem, tego samego wieczora i tak znowu troche ryczałam, więc wszystko chuj szczelił ;) ale sposb pochwalam i polecam jak najbardziej!!! Poprawa naprawde, jak dla mnie była ogromna. pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających!!!

to cieszę się bardzo, a już się bałam, że coś Ci się stało z twarzą po tej kuracji :D

Gość nie mam oczu
hej! nie! z twarzą sie nic nie stało ;) dzięki za pomoc :)