Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszystadizdziakiziamizia

Moj plan dnia

Polecane posty

przed wczoraj jadlam tak rano 8:00 1robie kanapki z maselkiem i bananami i oglondam paskala po prostu gotuj jak robi szarlotke na dvd jem przy okazji trot czekoladowy 7:00 marlena (corka 7 lat) wtsaje i kaze mi zrobic sniadanie robie jei jagniećine i przy okazi tez ja jem potem dojadam zeberka ze wczoraj 8:00 ide na spacer bo jets cieplutko ide se kupic 3 lody 1 waniliowy 2 czekoladowy 3 ananasowy 9:00 zjadlam lody i widze kebaby ide po 1 i jescze 2 zapiekanki 10:00 patrze na jakies ciuchy ale nie whcodze w zadne 10:30 ide do domu a przy okazi gadam ze sasiadkom 11:00 oglondam pascala po prostu gotoj jak robi szarlotke na dvd i zajadam kurczaka 12:00 jem rosol popijajac kolom i oglondam pascala po prostu gotoj jak robi szarlotke od poczontku 13:00 myje naczynia i przy okazi jem z 5 paczek czipsow 14:00 klade marlenke spac bez kolacij bo zjadla mi tort 15:00 ide do kawiarenki bo tort kupilam czekoladowy i sernik 16:00 jem tort i oglondam pascala po prostu gotoj jak robi szarlotke 17:00 maz wraca z pracy robie nam obiad golonka maz nie chce to sama jem 18:00 dokanczam pascala jak robi szarlotke i ide spac 00:00 wstaje bo zglodnialam ide dokonczyc sernik i zarazem podjadam glonke na jutro i oglondam pascala po prostu gotoj jak robi szarlotke 1:00 tancze i spiewam z karaoke zajadajac snikersa 2:00 gram na x boxie barbie przygody w hollywood(gra marlenki) 3:00 oglondam pascala poprostu gotoj jak robi szarlotke jem przy okazij zupke hinska i cielencinke 4:00 ide do sklepu miesnego po golonke (otwarty 24 h) 5:00 oglondam pascala i jem golonke 6:00 jem golonke 7:09 koncze jesc golonke i klade sie spac 8:00 budze sie jak zwykle o 8:00 i robie se sniadanie I oglondam pascala po prostu gotoj jak robi szarlotke na dvd KONIEC

Gość woooow
o kurcze, ale się uśmiałam-glatuluję pomysłów:)

Gość YHGG
SUPER SIOSTRO O MY GOSZ

TIA ZWYKLE PIZZE JEM W NOCY OD TEGO normalnie niemoge usnonc tabletki zazywam nasenne i nic ja pierdol.

Gość tu Leja gdzie jestes