Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym kiedyś zaszokować

Chciałabym kiedyś zaszokować calą moją rodzinę która myśli że jestem grzeczna...

Polecane posty

... i miła :P Np. znaleźć sobie chłopaka punka (mój ojciec nie akceptuje punków), w dodatku kilkanaście lat starszego, zmienić swój imidż na jakiś mroczny i zatańczyć erotyczny taniec na własnym weselu :P

Gość inkkkkkkka
hihi;) nie radze:) ja by7am zamykana wrecz w domu:/ miałam być grzeczna i td:) po wyprowadzce na studia wpadlam w wir imprez:) generalnie nic złego bardzo nie robiłam,niemniej do dzisiaj czasami się wtydze sama za siebie:) a meza mam tzw:metalowca" :) rodzina poczatkowo nie akceptowała go ,dzisiaj go ubóstwiają:)

Gość inkkkkkkka
w każdym razie "grzeczne" dziewczynki nie do końca są przygotowane do tego aby grzeczna nie być.Co dla innych jest normą na imprezach,dla nas chwilowo jest super,potem przychodzi wstyd.... nie da się zmienić tak do konca;) Do dzisiaj przezywam to że przespałam się z jednym facetem,chociaż kolezanki na studiach miały w miesiacu kilkoro:/

Ale chciałabym zobaczyć te wszystkie miny jakbym przedstawiła takiego kolesia jako swojego narzeczonego :P

Gość inkkkkkkka
nho moja rodzina była wściekła poczatkowo i to mi się obrywało dzien w dzień telefoniczniw,paskudna sprawa:/ potem go zaakceptowali:)

Gość inkkkkkkka
tyle ze mój maz jest po studiach technicznych i ekonomicznych:) wiec to pomogło chyba zaakceptować go:)

Gość inkkkkkkka
potem uznali ze Ci "metale" to fajni ludzie.Rodzinka poznała naszych znajomych na ślubie;)