Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość always on my mind always in my

Boję się cokolwiek zrobić bo moi rodzice o wszysko się czepiają

Polecane posty

Wg nich nie powinnam się malować bo zniszczę sobie cerę, nie powinnam golić nóg bo później tylko jest z tym problem, ukrywam przed nimi że myję codziennie głowę bo przecież włosy się niszczą, bałam się zmienić fryzurę bo oczywiście skutecznie mnie do tego zniechęcali (nie wiadomo jak będę wyglądać, może źle sratatata), jak kupuję ciuchy to zawsze zastanawiam się czy spodobają się rodzicom, czy nie wyśmieją, nie mam chłopaka, ale jakbym miała to pewnie też by się czepiali że za często wychodzęi że jestem jeszcze za młoda an chłopaka. Mam 17 lat :O

Gość ja bym skoczył-

Gość dsdjk
moi tez nie chca żebym goliła nogi,a jak zaczelam golic pachy to ojciec sie spytal po co,bo przeciez nie trzeba i mnie okrzyczał :O nie chciał sie też zgodzić na przekłucie uszu,ale mama sie zgodziła wiec z nia poszłam kiedyś :P nie wiem,o co im chodzi. a teraz właśnie zbieram na depilator :P nie będe się ich słuchać :P :P

Gość dsdjk
zeby było ciekawiej to rodzice bez przerwy wkurwiaja sie ze jestem gruba i krzywo patrzą nawet jak jem śniadanie :O a nie jestem gruba tylko troszke tlustawa ale wage mam w normie i wygladam dobrze,wszyscy sie dziwia jak ich sie pytam czy jestem ich zdaniem gruba

Gość zafrapowana20
ja mam niestety tak też. chociaż mam 20 lat. czepianie o wszystko , po co golę nogi? czy przypadkiem nie depiluję okolic intymnych by oczywiście się puszczać, po co mi chłopak na pewno tylko do seksu...rodzice są okropni :(

Gość ajt
dla pociszenia powiem ci ze mam to samo, tylko ze juz do tego stopnia ze jak gotowalam z chlopakiem ostatnio obiad to sie porycxalam przy krojeniu kurczaka, bo balam sie ze zrobie to zle i bedzie sie na mnie darl jak rodzice mam 21 lat. :D:D:D

Gość czy to znaczy zew
wasze matki nie gola pach i nog?

Gość ajt
u mnie z goleniem nog nie bylo nigdy problemu, tylko kazda moja decyzja w zyciu byla krytykowana, kazde moje osiagniecie bylo krytykowane i kazda moja czynnosc byla krytykowana. ciezko pozniej w siebie uwierzyc.

To nie jest tak że mi na towszystko nie pozwalają. Ale jak mam wysłuchiwać ich wymówek że po co itd. to albo mi się odechciewa albo to ukrywam...