Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toomuchtears

dobry krem matujący jaki?

Polecane posty

Gość hmmhmmm
Ja mam bardzo tłustą cerę. Nie znalazłam jeszcze kremu, który matowił by ją na cały dzień, ale najlepszy jaki miałam i którego zresztą do dziś używam to Czysta Skóra firmy Garnier. Ma dużo zalet, pachnie znośnie, szybko i łatwo się wchłania, fajnie wygładza buzię, nadaje się pod makijaż, bo nie ważył mi się z żadnym fluidem. No i utrzymuje matowy efekt kilka godzin.

Gość Pinka81
Krem "Siarkowa Moc" f-my Barwa, efekt zmatowienia utrzymuje się kilka godzin nawet przy bardzo tłustej skórze, jaką posiadam. Ładnie pachnie grejpfrutem, siarki nie czuć. Jedynie może dziwić konsystencja kremu, jest taki trochę jak serek homo i ma lekko szarawy kolor, ale to normalne ;) Koszt ok. 16 zł - nie jest to jakaś straszna kasa, wiec warto spróbować.

Gość ona8691
ja zdecydowanie polecam krem firmy Iwostin do cery tłustej skłonnej to pryszczy, dostępny w aptece, dość dobrze matuje, jednak po kilu godzinach cera troszkę i tak w strefie T mi np zaczyna się świecić, ale wtedy można zastosować bibułki lub przynajmniej przyłożyć husteczkę higieniczną;)