Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Indzia

Może wy coś zrozumiecie?

Polecane posty

Gość Indzia

Dziewczyny, może Wy będziecie w stanie coś z tego zrozumieć, bo ja z przyjaciółkami nie widzę krzytyny logiki. Na roku jestem z naprawdę fajnym facetem, podoba mi się. Jest nie tylko przystojny, ale też ma ciekawy charakter, przynajmniej tak uważałam do niedawna. On nie pochodzi z mojego miasta, więc na wakacje sobie wyjechał. Pewnego dnia sam się do mnie odezwał i zaczął opowiadać o przyjaciołach z rodzinnego miasta, o tym, co robi w rodzinnym mieście. Ja tych tematów nie poruszałam, chciał, to gadał.I byłoby okej, gdyby nie to, że ostatnio poszłam z jego najlepszym kumplem na miasto, a ten mi zaczął o nim mówić i powiedział, że mój obiekt jest od dawna w Wielkiej Brytanii. Nie wiem, co o tym sądzić. I nie wiem, który mówi prawdę. Wierzę bardziej kumplowi, bo jaki miałby powód, żeby mnie okłamac? Po co by sam z siebie wkopywał kumpla? Ale nie rozumiem, po co tamten w ogóle pisał i jaki miał cel, żeby mnie okłamać? Przecież to nie była żadna ważna sprawa... Po co sam z siebie wymyślił takie bajeczki?

Gość jaaaaaaakaaaaaaaaaja
Weź napisz to jeszcze raz, ale po polsku, bo nikt Ci nie odpowie, bo założe się, że nikt nie wie o co Ci chodzi w tym poście:|