Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letiziaaaaaaaaa

Jestem tak zdesperowana, że może mnie mieć kazdy, kto ma dobra gadke /

Polecane posty

Gość letiziaaaaaaaaa
brzydki, niski --------->Widzialam wielu brzydkich,niskich kolesi ktorym sie "poszczescilo";) Malo to takich par na ulicy skladajacych sie z ladnej dziewczyny i brzydkiego kolesia badz na odwrot? Dziewczyny maja rozny gust, kazda z moich kolezanek ma inny, ci ktorych ja uwazam za totalnych frajerow i bym ich kijem nie dotknela - podobaja sie innej i na odwrot :)

letiziaaaaaaaaa ❤️ Brzydki Niski Beznadziejny tylko no jest pierdoła musisz zrobić pierwszy krok poderwać go!!!sam się nie odważy!!!!!!!!!!!! widziałem jego fotkę jest przystojny!!!!!!!!!!!

Gość ja nigdzie
Moj maz jest nizszy ode mnie, na poczatku jak go poznalam no to wiadomo w klotni myslalam co za beznadziejny burak a teraz mysle, ze to najcudowniejszy facet pod sloncem.

Gość letiziaaaaaaaaa
kogo nazywasz ciota? :> No,ale to,ze byli fajni wychodzi potem,a najpierw widac ze sa niscy i brzydcy:D

Gość wyga dany
yyyy...hmm .eeeeee... yyyyyyy

Gość wydy gany
twoja mokra cipeczka jest tak pachnaca jak kisc winogronek zerwanych z duzego drzewka o wschodzie slonca miekka raczka umyta mydelkiem fa o zapachu aromatycznych mandaryneczek ociekajacych sokami

Gość letiziaaaaaaa
hahaha mydełkiem fa :D szabada :D

Gość rybeczka777
Z powodu facetów nie można mieć depresji tym bardziej z ich braku! Gdby tak sie poddawac deprecha to wszystkie by nas kobietki szlag jasny trafil!!!! A ile masz lat?

Gość wydy gany
rybeczko cipeczko pachnaca swiezutka rybka wylizalbym cie ze wszystkich sokow ktory wyplywalyby jak wodospadzik niagarka

Gość qwertyyy
zachowanie typowe dla neurotyczki...

Gość letiziaaaaaaa
myslisz ze jestem neurotyczna? to cos nowego..

Gość a ty zloty sie
w koncu przyznaj ze jestes pedalem bo to juz nie jest smieszne :D

Gość letiziaaaaaaa
o kurwa, przeczytalam opis neurotyzmu i to ja w całej rozciaglosci...hmm nie chcialam tego wiedziec.

Gość przerwa_miedzy_palcami_90
a bylabys z facetem który nałogowo goli sobie jajka?

Gość letiziaaaaaaa
ja nalogowo gole sobie inne czesci ciala, wiec na pewno by mi nie przeszkadzalo,a co ?;)

Gość kaajka1
Taki stan jest niebezpieczny, popracuj nad sobą koniecznie. I pamiętaj - nacisk wywołuje opór

Gość okiem faceta
mowicie jej o jakichs terapiach a prawda jest taka, ze autorka prezentuja typowa postawe dla 99% kobiet, czy nawet ludzi w ogole :D jedyna roznica to fakt, ze ona nikogo nie ma a ze chcialaby bardzo miec kogos bliskiego, kto okazalby jej troche czulosci i wsparcia czyni z niej neurotyczke? tym bardziej, ze wcale nie lapie pierwszego lepszego, a jej samotnosc wlasnie z pewnych oczekiwan wyplywa :D a wy z niej neurotyczke robicie :D