Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

El Toro

Poszukuję kobiety z Wawy na dzisiejszy wieczór

Polecane posty

no niewiem czemu mi sie to tak skojarzyło mówiłes ze po paru postach jestes w stanie duzo powiedziec o swoim rozmówcy wiec zgadnij :D

to chyba tak z różową pantera była dawno temu taka kreskówka jakies 8 lat temu

Jeszcze może mam odgadnąć kolor włosów...? Ale OK, stawiam na... 27

no to ja tego nie skomentuje:D a widzisz trudno poznac człowieka na forum

Wiesz, zaglądam tu czasem i zauważyłem pewną prawidłowość. Na posty zredagowane byle jak, z błędami jest mnóstwo odpowiedzi, a na te napisane ładną polszczyzną, starannie nikt prawie nie odpowiada. Powiedz mi dlaczego?

bo prawdopodobnie te pisane niechlujnie wygladaja na bardziej emocjonalne. ja nie uzywam polskich znaków bo mi sie czasami po prostu nie chce tego robic

A mnie się chce, bo, według mnie, jest to wyraz szacunku dla rozmówcy... Ale ja jestem stary, dziwnie wychowany człowiek...

jeżeli tak strasznie ci zależy na ortografii i interpunkcji to mogę tak pisać. jednak takie wypowiedzi wyglądają dosyć sztucznie :D

Gość zmahd.jg
... Ale ja jestem stary, dziwnie wychowany człowiek... " bez pzresady el toro, starzy dziwnie wychowani ludzie nie szukaja laski na noc na kafetrii:P

Gość jak nie jest wliczana
el toro ile masz lat????

Bardzo interesujące spostrzeżenie... Poprawne wygląda sztucznie!!! Fakt, zalewa nas bylejakość i tandeta... Nie zgadzam się z Tobą, że "te pisane niechlujnie wygladaja na bardziej emocjonalne". Myślę, że są bliższe niechlujnym czytającym...

Uprzejmie proszę o czytanie ze zrozumieniem!!! Nie szukam laski na noc, tylko "... kobiety z Wawy na dzisiejszy wieczór"!!!

o nie zgadzam sie. a jesli chodzi o bylejakość naszych czasów to zalezy od twojego punktu widzenia. ja nie jestem niechlujna tylko zoztrzepana, naprawde nie zwracam uwagi na pismo.

no tak, Ty chyba też nie czytasz co ja pisze :0

Gość zmahd.jg
ze zrozumieniem? stwierdzenie "na dzisiejszy wieczór" moze byc rozumiane wielorako, szczegolnie jak umieszcza sie je na "erotycznym" drogi panie Eltoro

dla wielu jest to tym samym :D ale autorce chodziło raczej oto ze gdybys był taki stary to bys nie szukał nikogo na forum

jak nie jest wliczana, ja czytam, ale Ty też możesz wyczytać w moim pierwszym poście: "...czterdziestoletnim brunetem..." :-)

ups sorki

Gość zmahd.jg
chodzilo mi bardziej o to, ze ktos kto mowi cyt."... Ale ja jestem stary, dziwnie wychowany człowiek... " sugeruje, ze kiedys ludzie byli bardziej kulturalni, obyci, bo przykladali uwage do poprawnej polszczyzny ale jednoczesnie ten sam pan próbuje "upolowac" cos na erotycznym ja to widze tak, moze sie myle

Wszystko jest kwestią punktu odniesienia, stary jestem dla Ciebie półko... Nic nie poradzę jeśli ktoś nie widzi różnicy pomiędzy "laską na noc" a "kobietą na wieczór"... Ja widzę.

Gość zmahd.jg
bardzo sie ciesze ze widzisz, to tylko dobrze swiadczy o tobie tylko takie wyrazenie na erotycznym wydaje sie byc jednoznaczne

"uczuciowy" nie wydawał mi się lepszy, a "towarzyskiego" nie ma...

hmmm ja tez widze ale moze nie na forum erotycznym fakt jestes starszy ale ja nie szukam znajomość z mężczyznami, moge po pisac, porozmawiac i to wszystko a faktem jest ze czesto duzo lepiej rozmawia mi sie ze starszymi facetami lu kobietami

Gość zmahd.jg
tak ja juz skonczylam poprostu jestem wyczulona na kazde brzeblyski meskiego samouwielbienia