Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mi to rybka*

Dla wielbicieli...

Polecane posty

Gość a mi to rybka*

dobrej literatury, zimnej frappe, ciepłych kapci i wygodnego fotela 🖐️ Nie znoszę lata czy jestem odosobniona?

Gość jestes niechlubnym wyjatkiem
:P

Gość
przyłączam się! dopiero gdy liście zaczynają spadać z drzew - czuję, że żyję :) tylko to frappe nijak nie pasuje - raczej grzaniec :D

Gość a mi to rybka*
No nie wierzę, że tu sami miłujący lato? I tak większość z was siedzi w chałupie chroniąc się przed duchotą i skwarem i marzy o tym aby w końcu nastała jesień:D Taka jest już nasza niezdecydowana natura.

Gość a mi to rybka*
O... myślałam o czymś gorącym jak zielona z opuncją albo kubek kakao, ale kurcze patrząc przez okno stwierdzam, że byłoby to grzechem :-o Uwielbiam jesień i też właśnie wtedy odżywam.

ja nieznosze jesieni, pozostałe pory roku jak najbardziej

Gość Clam
lata nie lubię ale jesieni jeszcze bardziej bo wtedy się strasznie wszystko zamula, jak dla mnie wiosna to jest najlepsza pora roku

Gość a mi to rybka*
Jesień jest specyficzną porą roku, ta nostalgia, coraz chłodniejsze dni, te zachody słońca, ten zapach i kolory... już niedługo :)

Gość
bardzo źle znoszę przesilenie wiosenne - czas pierwszych roztopów to dla mnie koszmar :) jesień uwielbiam - nawet dżdżystą :classic_cool:

Gość a mi to rybka*
Dlatego jak wiosna to tylko maj i na tym koniec. A jesień taka zamglona z alejkami pełnymi liści...rozmarzyłam się.