Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtines

Matka ruda ojciec blondyn , jakie dziecko?

Polecane posty

Gość xtines

witam serdecznie bardzo prosze o fachowa pomoc ja pamietam zadania z biologi o genetyce ale nie pamietam jak rozwiazac mam rude wlosy mąż blondyn ciemny jakie moga byc wloski dziecka? pozdrawiam

Gość kaskadka
no rude albo blad chyba nie spodziewasz sie bruneta

Gość hehe meganiooo
znam taki przypadek, dziecko wyszlo biale, taki "swinski blondyn"

Gość ja mam bardzo ciemny blond
mąż ciemny brąz, jego rodzice: mama ciemny brąz ojciec prawie czarne moi rodzice: mama słoneczny piękny blond, tata brąz nasze dziecko: jasny blond :O a miał być szatyn . Ale może ściemnieją tzn jak się urodził, miał prawie czarne, teraz ma 1,5 roku i od roku jest jasny blondyn. zresztą, najważniejsze, że jest zdrowym i szczęśliwym dzieckiem :)

Gość xtines
swinski blond ... hmm czyli dziecko młynarza

Gość rude dzieci sa sliczne
;) moja znajoma ma jasny blond, ojciec średni blond a dziecko rude śliczne

Gość Taka jedna pisząca z Wysp
mieszkam w Szkocji i powiem wam, że rude dzieci NIE są ładne :O

Gość xtines
jak dla mnie to tez bez ruznicy ale moj maz jak widze czasem jak komentuje oo jaki rudzielec lub cos w tym stylu to .... prawde mowiaz boje sie

Gość xtines
ja meiszkam w irlandii i powiem wam ze nei są ladne ale to tyko przez to ze ludze tu są ogolnie brzydcy pozdro

Gość jolka mig45454
u mnie ta sama sytuacja maz chce dziecko zwlekam z tym bo sie boje,ze bedzie rude tak jak ja

Gość xtines
jolka mig45454 doskonale cie rozumeim tez mam rude a moj maz podchodzi do tego jak trendowate , ja mam farbowane wiec nie widac ale dziecko ....

Gość leonardaaa
jestescie porabane, a ze niby rude to gorsze? ja znam śliczne rudowlose dziewczynki i w zyciu nie powiedzialabym ze sa brzydkie

Gość xtines
leoarda .. dla mnei tot nei problem ja bede kochac bo to moje malenstwo chodzi o ogolne podejscie do tego ... ja kluce sie z kazdyym kto mow cos nei tak na rudych ale ludzie sa uprzedzeni

Gość anonimkaaaa
Rudy ojciec,ruda matka,łooj! Rudy dziadek,ruda babka,łooj! I to co się narodziło,łooj! Także całkiem rude było,łooj! I to co za roczek będzie,łooj! Także pewnie rude będzie,łooj!

Gość leonardaa
gdzies miej te ludzkie uprzedzenia, poza tym twoj partner powinien domyslic się, że skoro ty jestes ruda to istnieje duże prawdopodobienstwo, że dziecko też bedzie

Gość leonardaa
jestem pewna, że dziecko jakie by nie było z czasem pokochałby je i przeszedł by mu jakikolwiek wstyd, z drugiej strony współczuję rudym dzieciom, że niektórzy nietolerancyjni durnie traktują je gorzej, ale to się pomału zmienia, jest lepiej niż kiedyś i mam nadzieje ze w koncu ta nietolerancja zaniknie

Gość Lilka5172
Mój mąż jest brunetem a ja mam włosy baaardzo jasny rudy tak ze np. w niektórych dokumentach mam wpisany blond. Jak się nasza córeczka urodziła była brunetką a teraz ma sliczny ciemny rudy. Nie chce tu nikogo urazic ale to jeszcze zależy od odcienia i np rudy kolor włosów wygląda gorzej u chłopców niż u dziewczynek.