Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana20202020

za mna juz dwie randki z nim.. moze juz czas..

Polecane posty

pierwszym razem bylismy w kinie, w pubie i na imprezie, wczoraj bylismy na spacerze, widzielismy jakis statek kosmiczny na niebie, na jedzeniu a potem u niego w domu ogladac film.. jest swietnie i nie chce nic zepsuc,bo zalezy mi na nim.. i do tej pory sie nawet nie pocalowalismy :p wiem,ze gadam jak dziecko, no ale jeszcze tak mi nie zalezalo na kims i boje sie, ze cos bedzie za szybko.. ale wlasnie z drugiej strony nie chce zeby pomyslal,ze mnie w ogole nie pociaga czy cos.. chyba juz na kolejnej randce mozemy sie pocalowac,co ? :D

oh good lord :o ja myślałam, że chcesz mu loda zrobić :D tak, możesz go pocałować :D

Gość bbbbbnnnna
pocałuj go w penisa

Gość a mi to rybka*
Oczywiście, że możesz.

kurcze moze wczoraj juz powinnam byla.. bo sie nie odzywa caly dzien dzis!! ale w sumie jezeli by mu sie teraz nagle odwidzialo to wiadomo jaki dupek, szukal sobie tylko kogos do pobzykania a zobaczyl ze ja jakas inna to sobie odpusil.. ciekawe..

hey jak zbadac czy kolesiowi chodzi tylko o jedno?? mysle,ze wlasnie w taki sposob w jaki to zrobilam, prawda??

Gość zdecydwany
daj mu i zobaczysz czy ucieknie. jesli juz sie wiecej nie zobaczycie (ewentualnie po paru bzykankach) to znaczy,z e tylko o to mu chodzi :) to najpewniejszy test! ;)

a moze nie chce dawac komus takiemu komu tylko o to wlasnie chodzi??

Gość zdecydwany
wtedy jest tylko jedno wyjscie - nie daj mu, daj psu

ale nie rozumiesz chyba o co mi chodzi.. jakbym mu teraz dala, a powiedzmy,ze on szuka pozadnej dziewczyny to juz by mnie skreslil, bo nie jestem pozadna! nie moge mu teraz dac bo jak przestanie sie odzywac to nie bede wiedziec dlaczego, czy dlatego,ze tak szybko mu dalam, czy dlatego,ze tylko o to mu chodzilo.. rozumiesz mnie?

dlaczego sie nie odzywa caly dzien??

Gość upupupupupupupupupup
up

Gość upupupupupupupupupup
dlaczego?? czy dlatego,ze nie dalam?

nie odejde dopoki mnie ktos nie uswiadomi.. czy jesli koles sie nie odzywa caly dzien to znaczy,ze ma mnie w dupie i sobie odpuscil? wiem,ze dzis napewno nie pracowal.. dupek

Gość heh______________
Czy Ty mówisz poważnie, czy to podszywy same? jak się nie odzywa cały dzień a nie pracuje, a dopiero się spotkaliście kilka razy to po prostu Cię olał. Gdyby tak nie było to najprawdopodobniej wpadłby do Ciebie rano lub chociażby dzwonił od rana. Jak nie odezwie się jutro to go olej.

Gość 1234123
apo ile macie lat jak to nietajemnica?

Gość o l o l
tak, to na pewno ten czas. a faceta nie przejrzysz- nie mysl stereotypami. jesli chodzi mu tylko o sekss to nie zawracaj sobie nim glowy- jesli zawsze on odzywa sie pierwszy to zastanow sie ze moze teraz jemu wydaje sie ze ty nie chesz miec z nim kontaktu- zrob ten krok, akurat ot cie nie zaboli;p jesli to ty zawsze inicjujesz rozmowe to p[oczekaj;p a tak w ogole to ile masz lat? chyba buziak na do widzenia to nie jest straszny grzech?

on 28, ja 20 :p jesli dzis sie odezwie to dobrze..i jakbysmy sie spotkali dzis to mu wynagrodze to oczekiwanie dlugie :p kurcze chyba takiej co po kilku spotkaniach jeszcze sie nie calowala nawet to pewnie nie spotkal.. masakra !! ale lepiej z czyms poczekac niz to zrobic za wczesnie, tak?

Gość wyrrrrocznia
ty pisz a ja dyktuje;)

Gość naodstrzal
pisze pisze przeciez 2 wykrzykniki czy trzy?

o co chodzi robaczki?? 'kolesia na odstrzal' powiedziala wyrocznia :D

jeju mam nadzieje,ze sie dzis odezwie.. :(:( ale jak odezwie sie dopiero wieczorem i np zaproponuje spotkanie to jak mam sie zachowywac?? jakby nic sie nie stalo ze cala sobote sie nie odzywal i niedziele??

nadal nic..