Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka pigułka

Antykoncepcyjna ruletka.wady i zalety środków anty...

Polecane posty

Gość maleńka pigułka

plusy i minusy prezerwatyw kapturków ,globulek dopochwowych,plastrów i tabletek ,spiral :D ...wasze uwagi i zalecenia...wpisujcie kochani wasze rady dotyczace powyzszego tematu:)

Gość maleńka pigułka
to moze ja zaczne...osobiscie nigdy nie brałam tabletek anty choc większosc moich koleanke oraz siostry je zazywaja;)duzo jednak słyszałam ze po przyjmowaniu tego typu pigułek kobieta moze sporo przytyc i miec huśtawke nastroju;)od zawsze wraz z partnerem uzywamy prezerwatyw (czasami jest to jednak uciazliwe bo gdy kochamy sie niespodziewanie on wychodzi ze mnie by załozyc ową gumeczke :D ) na spirale nigdy bym sie nie zgodziłą(byc moze dlatego ze jestem przewrazliwiona hipohondryczka :D ) a co do kapturków to gdzie do uja miałam bym je wsadzić??do pipki?! :D

ja stosuje tabletki antykoncepcyjne Yasminelle anie nie przytylam, ani mi nie spadlo libido ani nie mam hustawek nastroju. wszystko jest pieknie i jestem bardzo zadowolona ;))

a kapturki wklada sie do pochwy jest damska prezerwatywa.

Gość betii 666
ja od 6 lat biore CILEST i tez nigdy nie mialam zadnych problemow...libido nietylko nie spadlo ale wrecz wzroslo :-) poza tym odkad biore te tabletki wreszcie mam okres jak w szwajcarskim zegarku.

Gość maleńka pigułka
kurcze dziewczyny mnie sie marzy okres bez bólu,bez obfitych krwawień i "chodzeniu po suficie" ale mój TŻ nie chce zgodzić sie na tabletki:O

Gość kotka222
spirala plusy; dosc skuteczna ok 98% w przeliczeniu na miesiąc wychodzi jakies 11 zl czyli mniej niz pigulki nie trzeba pamietac io zazyciu piglek minusy bolesne miesiączki moze powodowac infekcje

Gość kotka222
czmu tw~ój TZ nie chce sie zgodzic na pigułki??

Gość maleńka pigułka
bo twierdzi ze dostane huśtawki nastrojów i co i tak potęguje jego humorek podczas mego okresu i ze cos dziwnego bedzie sie ze mna działo;)facet starego pokroju ale jaki kochany:D