Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *s09

czy myslicie ze to prawdziwa historia-bo ja jestem w szoku

Polecane posty

Gość *s09

to z topiku: Absolutnie najgorszy sex w zyciu 15.07.2009] 23:18 [zgłoś do usunięcia] kobieta anal Najgorsze co przeżyłam to sex w trójkącie. Tzn ja i dwóch facetów Kiedyś wypiłam za dużo i założyłam się że prześpię się naraz z 2 facetami... Pojechaliśmy do hotelu, troszkę wciągnęłam białego proszku i jechana.To był mój pierszy raz z 2 facetami i na pewno ostatni... myślałam że zakład ujdzie na sucho i z jednym się bzyknę, drugiemu possam i będzie git... Ale nie... Gdy jeden mnie pociskał, drugi zaczął włazić mi w tyłek. Myślałam że umrę z bólu! Ale nie, oni na to że zakład to zakład i pchali dalej... Ból fest, ale jakoś to wytrzymałam... Na koniec jeden spuścił mi się na twarz... Czekałam aż drugi to zrobi, lecz po chwili poczułam strumień moczu! Bleeeee.... Myślałam że się porzygam... Dodam, że nie mogłam 5 dni na tyłek usiąść, w pracy ciągle na stojąco, a jestem kasjerką Nigdy tego nie zapomnę

Gość adriannnnna
no ale co jestes w szoku bo nie rozumiem

Gość zzasasa
moze byc rawdziwa ale idiotka z tej laski

Gość asdds
sciema

Gość żegnaj kochanie
pewnie że ściema jakiejś niewyżytej dziewicy :/ jak sobie wyobrażasz że jeden ją pociskał a drugi od tyłu? przecież to niemożliwe ficzynie :D