Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miriam.sz

diane-35.

Polecane posty

Mam pytanie co do Diane-35. Od dwóch miesięcy przyjmuje Diane-35, właściwie w calu leczniczym. Tu mam na myśli trądzik, jednak zastanawiam się czy jest to też bezpieczny środek antykoncepcyjny? czy któraś z was zażywa diane tylko w celu antykoncepcji?dobrze się spisuje w tym celu?

Gość diaaane
witam, biore Diane od 9 lat...mialam straszne problemy z cera i dlatego zdecydowalam sie je przyjmowac. moj organizm toleruje je swietnie, z obawy na zdrowie robilam przerwy w czasie stosowania i problem z cera powracal zrobilam wszytskie badania krwi, watroby - mam idelane wyniki polecam zdecydowanie - cera idelana, wlosy nie wypadaja, cera sie nie tlusci, piersi powiekszaja tyle rzeczy sie czyta na ich temat,o krzepniecahc krwi, chorobach skoro sa dostepne na rynku - mozna je jak kazde inne zazywac jestem czystym dowodem na to,ze po tylu latach brania, mam idelane wyniki, bez zadnych ujemnych skutkow, wrecz przeciwnie

Gość diankakakaka 35555
.. też biorę diane, zaczęłam je brać ze względów leczniczych- trądzik.. teraz jest idealnie(gdyby nie te blizny po trądziku) stosuję je także jako antykoncepcja i tu i tu świetnie się sprawdzają! Nie przytyłam, nie mam migren, krwawień.. idealnie :) kiedyś trochę mnie ktoś nastraszył, że one są starej generacji i gdzieś tam zostały wycofane ze sprzedaży.. ale skoro na mnie świetnie działają to naprawdę nie wiem czy jest sens zmieniać je na yasmin czy yasminelle czy cos.

Gość Bary Loo
Też stosowałam Diane. I byłam zadowolona. Ale wiecie co, jest też taki lek, który się nazywa Syndi 35. I to też poprawia wygląd cery, stan włosów i paznokci, a oprócz tego jest skuteczną antykoncepcją. Tylko że o połowę tańszą od Diane. Poszukajcie, ja polecam!

Gość maluszki
mam pytanie dziewczyny, lekarz zmienil mi tabletki na diane 35 dzisiaj jest dzien w ktroym powinnam przyjac tabletke, no i pytanie mam takie skoro tydzien temu skonczylam inne tabletki a dzis jest dzien w ktorym mam przyjac diane to czy tak mozna??