Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cleeea

Mój facet przytył.

Polecane posty

Gość Cleeea

Ostatnio mu sie sporo przytylo. Normalnie tego nie widac, ale brzuszek ma spory... Kocham go i na pewno z tego powodu nie rzucę, jednak chyba jak każda kobieta lubię dobrze zbudowanych meżczyzn... Chcialabym mu jakoś delikatnie powiedzieć ze powinnien o siebie zadbac a nie jesc tyle i w mc donaldzie i w nocy... nie wiem, ale to chyba z tego powodu mniej mi sie chce z nim kochac. A jemu tez ochota przeszla.. może dlatego, ze mu sie juz nie podobam przestal dbac o siebie? Pomozcie co mam zrobic.

Gość rzuc go.......
:P

Nie mów mu że jest gruby. Ale któregoś romantycznego wieczoru możesz wspomnieć: ,,Kochanie jak przyjemniej jest przytulić się do Twojego miękkiego i dużego brzuszka" :d Miękki brzuszek wcale dobrze nie brzmi i być może facetowi zapali się lampka kontrolna w głowie. Możesz też zachwycać się nad facetami z ładnymi brzuchami. Wspominać jacy są sexi i że to Cię kręci. Powieś sobie plakat ładnie faceta w pokoju.

Gość Cleeea
ja mu juz tak delikatnie mowilam, że cos mi nie pasuje, ale on albo nie zalapuje albo mowie "nie podobam Ci sie juz??" i mi tak jest zal ze mu przykrosc zrobilam.. On wie ze przyty i mowi ze mu to pzreszkadza. Na sport nie ma czasu, ale jesc jakos nie ma zamaiaru przetsac..