Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja pytam teraz

Faceci po co pytacie swoich byłych czy kogoś mają?

Polecane posty

Gość a ja pytam teraz

No własnie po co? co was to obchodzi? Zwłaszcza w sytuacji gdy zostawiliście dziewczynę dla innej? Ja się nie pytam swoich byłych czy kogoś znaleźli bo mnie to nie obchodzi, zwłaszcza miesiąc po rozstaniu. Jesteście niemożliwi, co poniektórzy.

Gość a ja pytam teraz
up up:)

mój koega przy mnie sie oststnio spytał swojej byłej. jak powiedziała że ma to jej odpowiedział: "a zeby ci kurwo zrobił dzieciara i zostawił"

Gość a ja pytam teraz
ale głupek z tego Twojego kolegii:/. pytam poważnie. on chyba jest zazdrosny. jakim prawem? Zapytał mnie czy mam kogoś, ja odpowidziałam, że to nie jego sprawa. A on na to dlaczego boję się powiedzieć prawdę. Ja odpowiedziałam, że nie mam się czego przeciez bać tylko uważam, że to pytanie nie jest trochę na miejscu. On zapytał czy ja bym nie chciała wiedzieć. Ja powiedziałam, że nie. Poza tym wiem i wcale nie jest mi fajnie z tą wiedzą. On powiedział, że informacje mają to do siebie, że się deaktualizują. I koniec rozmowy. Wydaję mi się, że on jest po prostu zazdrosny.

pieprzone psy ogrodnika. mnie facet zostawil w ciazy .nie chce byc ze mna , nie kocha mnie i w ogole czesto zle mnie traktowal. a wczoraj pol roku po rozstaniu, gdy sie z nim umawialam na spotkanie w sprawie rozmowy o alimenty , nagle wyskoczyl z tekstem \"masz kogos?\" ja mu odpowiedzialam ze jest w moim zyciu kilku fajnych facetow i nie wiem jeszcze czy na ktoregos sie zdecyduje. zaczal drazyc temat jakie mam plany na wieczor , czy ide za godzine na spacer sama czy z kims.co to za faceci. i ze nie powinnam sie tak zachowywac teraz...widzial ze nie robi to na mnie wrazenia to posunal sie az do tego ze chcial sie ze mna umowic. w sensie na randke. odmowilam i przez pol nocy wysylal mi smsy .... a rano byl oburzony ze mu na ostatniego nie odpisalam ... heh

Gość a ja pytam teraz
wiesz edzirek, całe szczęście nie miałam takiej przykrej sytuacji jak Ty. Co za osioł! Zostawił Cię w ciąży! U mnie jest taka sytuacja, że on nagle zostawił mnie dla dawnej kolezanki, z którą go ponoć kiedyś łączyło. Nigdy nie powiedział, że mnie już nie kocha. Ciągle powtarza, że jestem mu bliska i dużo czasu minie zanim przestanie mnie kochać. Zapytałam, jak to możliwe, że kocha ją i mnie? On powiedział, że widocznie on tak może. Ja powiedziałam, że mi się w to głowie nie mieści i że nie potrafiłabym kochać dwóch osób na raz. Chyba niepotrzebnie to powiedziałam. Ale ja naprawdę kocham tego trola. Pomimo tego, że mnie tak oszukał i zranił. Tak, pieprzony pies ogrodnika. Muszę jak najprędzej o nim zapomnieć bo to już miesiąc jak się szamoczę z tym wszystkim.

>> ja mu odpowiedzialam ze jest w moim zyciu kilku fajnych facetow Jesteś w ciązy i niby masz facetów na pęczki? :D

Gość a ja pytam teraz
Wstrząs, a widzisz podziałało na to wasze zjebane męskie ego. Poza tym, może już nie w ciąży tylko ze ślicznym małym dzieciątkiem.

>> Wstrząs, a widzisz podziałało na to wasze zj**ane męskie ego Posralo, nie podziałało :classic_cool: Po prostu w bajki nie wierze :P

1. Jak już mówiłem, z bajkami to idź na fora dla dzieci. 2. Oczywiście bezgranicznie wierzę, że dziecko jest magnesem na fajnych i wartościowych facetów :classic_cool: 3. W twoją urodę tez wierzę ;)

probujesz zablysnac pod tym nickiem na forum wdajac sie w konflikt? :P wiesz ja mam cos czego Ty nie masz. zjawiskowa urode , seksowne cialo i w ogole jestem dobrym czlowiekiem. zawsze mialam olbrzymie powodzenie. teraz napewno jest ono mniejsze ale na tyle wielkie ze moge sobie pozwolic na przebieranie w mezczyznach. i dziecko nie odstrasza tych wartosciowych facetow . taka naturalna selekcja. pustaki szukaja panienek takich jak Ty , a dla mnie zostaje ta gorna polka ;) pozdrawiam

Gość a ja pytam teraz
oj, już się tak nie kłóćcie. Wracam to pytania:)

Gość edziorek mam pytanie
edziorek to po co kiedys w stopce mialas link do nk do laski do ktorej odszedl od ciebie facet bo sie w niej zakochal

nigdy nie mialam w stopce zadnego linku. jedynie raz mialm zdjecie swojego ciala. to po pierwsze . a po drugie nigdy zaden facet nie odszedl ode mnie bo zakochal sie w innej. tylko jeden raz zostawil mnie facet ale to juz inna zupelnie historia , ktora i tak juz wszyscy tu znaja ....