Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gratulujemy

JAK KIEDYS ZYLY KOBIETY-BO TEZ BYLY PIEKNE..A TERAZ...

Polecane posty

Gość gratulujemy

SOLARIUM NA MAXA-BO LATA-iwec opalonym trzeba byc-do przesady -a kiedys... tipsy-bo musza byc-ale nie wiadomo tak do konca po co sluza kobietom -a kiedys... depilacja na maxa-bo ponoc malo higeniczne -a kiedys... ... a kiedys..przychodzila wiosna-kobiety gnaly na laki i jeziora w bladosci-jak to bywa w kraju gdzie jest zima a kiedys...sztuczne paznokcie, przedluzane, nadmierne wychodowane...nie byly potrzebne a kiedys...ech... kobiety byly piekne bo byly soba..nie byz naszpikowane balsamami, samooopalaczami promieniami solarium...byly... strach mi patrzec na laski uliczne murzynki ze szponami zamiast paznokci-idealnie glakie jak niemowlaki... w zasadzie malo idealne

Gość grenadinne
moge sie dowiedziec ile masz lat, autorze? :)

Gość mala22lb
A co ty chrzanisz? JA nie mam tipsó a mój makijaż sprowadza się di cienia do powiek i tuszu do rzęs ewentualnie.Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora

Gość laleczkaaa
co racja to racja, mi się tam podoba bladość i natura, a tipsy to już wogóle coś tak obrzydliwego, że rzygać się chce

Gość gratulujemy
mam 27 lat, pasztetu nie jadam, nie wrzucam wszystkich kobiet...jedynie zastanawaim sie ile w tych czasach kobiety potrzebuje -substancji pomocniczych..zeby byc...

Gość superlaska w adidaskach
bo kiedyś po prostu tego nie było i kobiety nie miały takich możliwości.Dziś są i jeśli chcą to czemu im tego zabronić...oczywiście wszystko w granicach rozsadku bo murzynki ze szponami o których piszesz to rzezcywiście żenada

Gość grenadinne
"w tych czasach"... ;) bez przesady, w kazdych czasach bylo tak samo. kwestia postepu technologicznego i rynku i dostepnosci kosmetykow. myslisz, ze gdyby nasze mamy mialy dostep do solarium, to nie chodzilyby? w imie jakichs wyzszych idei? smigalyby tak samo, jak teraz mlode laski smigaja. kobiety chca sie podobac mezczyzom i samym sobie. dlatego sa w stanie zrobic duzo, zeby poprawic swoja urode. tipsow kiedys nie bylo, ale pozapuszczane na mocno zauwazalna dlugosc, krwistoczerwone szpony - owszem, czemu nie :) mocno przesadzony miakijaz kosci policzkowych, oczu, wyskubane brwi... kosmetyki sprowadzane zza granicy, kupowane w baltonie albo samorobne, z dostepnych produktow...wszystko po to, zeby troche oszukac nature. nic sie nie zmienilo, poza tym, ze w dzisiejszych czasach wiecej mozna ze soba zrobic.

Gość CBBBBBB
Ztym solarium to jednak laski przesadzaja nie lepije opalenizna sloneczna a te sztucne sa beznadziejne i postarzahja