Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhdhgh

o co kaman

Polecane posty

Gość hdhdhgh

koles zaprosił mnie do kina świetnie sie nam gadało po czym 2 tygodnie sie nei odzywał i znow mnie zaprosił a swe nieodzywanie tłumaczył nawałem pracy ( mimo iż ciągle widywałam go na gg) po tym spotkaniu znowu tydzien się nie odzywał . i tak sie odzywa do mnie co 2 tygodnie. Nie zaprzeczę chłopak trochę zawrócił mi w głowie ale jak mam rozumiec jego zachowanie?chłopak jest ogólnie przystojny dziewczyny za nim latają jak najęte. Mimo tego iż jest naprawdę wporządku nie chce mu okazać , żemi na nim strasznie zależy bo pewnie takich jak ja mogłby miec na pęczki . Myślałam że wzbudzę w nim zainteresowanie jak nie będę w niego wpatrzona jak w kinową gwiazdę

Gość sieciebie
tak se tlumacz

Gość Michał Marchlewski
takich jak ty ma na pęczki i jak nie ma innej do dyspozycji to korzysta z ciebie pustaczku :P

Gość hdhdhgh
myślicie?hmm nawet jego siostra zaprosiła mnie do znajomych. Nawet gadał o przyszłych spotkaniach. I co mam tak sobie czekać na niego? w sumie to co innego mam robic i tak w tym roku z chłopakami cienko im bardziej chce mieć chłopaka tym gorzej mi te poszukiwanie idzie;/

Gość Michał Marchlewski
skoro nikt inny ciebie nie chce to nie masz i tak innego wyjścia jak tylko korzystać z jego łaskawości

Gość wujek zła rada
To oczywiste, jak facetowi zależy kontaktuje się codziennie. Nie wiem jak to robią baby.

Gość hdhdhgh
no chyba na to wychodzi..... cóż przynajmniej sie upewniłam

Gość broken hart
to by bylo na tyle

Gość och dziecino
też tak myślałam jak byłam głupia kiedyś,on po prostu ma wiele bab do kolekcji,niestety