Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Córki

Moja córka chcę sobie postawić irokeza!

Polecane posty

Gość Matka Córki

Jutro jedzie na Jarocin i postanowiła sobie postawić irokeza. Ale ja jestem przeciwna. Według mnie to już wyszło z mody i nikt na jarocinie nie będzie miał irokeza i będą się na nią dziwnie patrzeć, wyśmieją ją lub nawet dojdzie do rękoczynów! Jak wybić jej z głowy tego irokeza? Dodam, że córka ma 15 lat.

Gość Matka Córki
jezu co ja mam zrobić? chyba ją nie puszczę na jarocin!

Gość a niech sobie
stawia. Nie wiem, w czym problem. Przeciez irokez to nie tatuaz.

Gość Pogankaaaa
O jakiej modzie ty bredzisz? Kobieto! Daj spokój! Puść ją na ten jarocin z irokezem. A z resztą to nie jest żadna moda, która się kończy i zaczyna co po chwilę.

Gość Matka Córki
Dla mnie to jest trochę dziwne i śmieszne. Nie wiem co ona w tym widzi. A jak ją wyśmieją na jarocinie?

To już jutro? och fak. Dobrze , że napisałaś ten wątek :D to ja też idę po cukier irokezik i w drodę 🖐️:classic_cool:

Gość Matka Córki
To nie jest prowokacja. To prawda jest niestety. A jarocin już drugi dzień trwa jakbyś nie wiedział, tylko nie pozwoliłam jej na wszystkie dni jechać. Naprawdę, proszę mi powiedzieć jak zaaragują na nią z tym irokezem bo chyba nie zasnę😭

Gość mówka
Mój mąż był w jarocinie 88 i już wtedy było dziadostwo, jeżeli codzi o irokeza nosiłgo około roku oczywiście w tamtym czasie i teraz twierdzi że nie wżane co na głowie tylko co w głowe ogólnie bałabym się puścić córki na taką imprezę czy wiesz z kim jedzie czy dobrze znasz to towarzystwo jeżeli jedzie sama to nie zabardzo pasuje ją posłać

Gość Matka Córki
Mój syn który ma 28 lat już tam jest od 2 dni i będzie pod jego opieką. On jest odpowiedzialny i już od 10 lat jeździ na tego typu imprezy. Wierze mu i na pewno ją będzie pilnował. Oczywiście wiem, że będą tam też jej znajomi i pewnie ją trochę puści do nich. O to jestem spokojna. Tylko najbardziej mnie ten irokez boli. Z synem takiego problemu nie miałam, bo on ma długie włosy i słucha trochę innej muzyki. Jej piosenki są takie jakieś kontrowersyjne i cały czas tam śpiewają o anarchii i komunie. Tylko, że to już było. Ach nie rozumiem..

Gość Matka Córki
Pomocy

Gość Matka Córki

Gość koooobieto
lepszy irokez niż głęboki dekolt czy krótka spódniczka,pozwól jej !

Gość Matka Córki
No jakby nie patrzeć to tak. Ale ona ma tam jeszcze spać. Nigdy nie wiadomo jak jej się coś stanie. Pierwszy raz jedzie na takie coś. Jestem trochę przerażona. No i jakby wyglądała normalnie to jeszcze. A na jarocinie są ludzie, którzy też robią sobie irokezy? Czy ona ma tylko taki poroniony pomysł? Mi się wydaje, że to już nie te czasy, żeby irokezy nosić.

Gość koooobieto
punk i rock 4 ever :) irokez to nie moda, to jest związane z nieśmiertelną subkultura :) pozwól jej, ma 15 lat, poza tym irokezy sa super :P

Gość susiamalusia
jak mialam 15 lat to tez chcialam robic cos kontrowersyjnego, pozwol corce sa wakacje, to jej wlosy jje sprawa, nic jej nie zriobia przeciez. jestes staromodna i uprzedzona. a corka chce zebys jej ufala... jak mozna pozwolic w takim razie jechac na koncert a nie pozwolic zrobic glupiego irokeza! szok... moja mama tollerowala wybryki typu picie wina, tatuaze, kolczyki, fryzury i nawet jak zaszlam w ciaze to jakos dalysmy rade. teraz mam 19 lat i jest git. spokojnie kobieto, wyluzuj, powinnas byc zadowolona ze corka ceni sobie indywidualnosc!

Gość Matka Córki
No dobrze.. Powiedzmy, że mnie przekonaliście. Napiszę w poniedziałek co i jak. Ach i mam jeszcze wrażenie, że córka się nas trochę wstydzi. Bo my ją zawozimy na jarocin i chcemy tam z godzinkę zostać i się rozejrzeć. Usmażyłam nawet im kotlety na obiad, żeby kasy nie musieli już marnować. A ona mi powiedziała, że przesadzam.

Gość koooobieto
heheh :) ma 15 lat więc to normalne ze tak mówi ja mam teraz 24 lata, jeżdżę na Woodstock i inne koncerty jestem trochę styl metal troszkę punku :) mam dłuuuugie bordowe włosy trochę krótsze na czubku głowy właśnie z powody irokeza :D :) w wieku 15 zaczełam je zapuszczac :D super sprawa :) mamie sie nie podobało, tez sie jej wstydziłam, kocham ja całym serce za wszystko co dla mnie zrobiła :)

Gość reawdona
no i dobrze... skad to znam.. tak wstydzi sie, bo w dzisiejszych czasach pokazywanie sie ze starymi to obciach ;p po prostu pozwol jechac jej z bratem. wy ewentualnie pojedzcie pozniej, nie zagadujcie jej tam... dziewczyna pewnie jest podekscytowana, chce przzyc cos sama w koncu ma te 15 lat nie 7... co do obiaadku... brawo;p powiedz corce niech schowa do plecaka i zje w nocy [ kiedy nikt nie bd widziec, bo domowe jedzenie to w dzisiejszych czasach tez "siara" ;p

Pozwól córce zrobić irokeza. To jej włosy. Jeżeli twoja córka uważa że będzie się dobrze czuła w irokezie, to niech go sobie zrobi.

Gość Matka Córki
O! O kolczykach w innym miejscu niż uszy ani tatułażach nie ma mowy! A o winie i alkocholu to całkiem! Ona czasem sobie wypije, w prawdzie nie upija się, ale kupiłam alkomat i za każdym razem gdy wraca do domu ją sprawdzam! A niech by tylko spróbowała! Obiecała mi, że do 18 nie wypije ani grama alkoholu, bo jej kazałam przysięgnąć! Po 18 może sobie robić co chce, ale nie teraz gdy mieszka u mnie w domu! Alkohol jest zły i uważam, że się staczała gdy zaczęła go używać i straszyłam ją, żę naśle policję na nich jak to jeszcze raz zrobi! Na szczęście podziałało i nie pije już.

Lepiej żeby wyraziła swój młodzieńczy bunt poprzez zrobienie sobie irokeza, niż żeby miała później wypisywać na ścianach publicznych toalet coś w stylu "Puszczam się przez Mamusię". Wiesz przecież jakie są nastolatki.

Gość xfalsje
Usmażyłam nawet im kotlety na obiad, żeby kasy nie musieli już marnować. ---- boskie xD

Gość Matka Córki
A przepraszam bardzo, co w tym jest takiego śmiesznego, że im kotlety usmażyłam?

Gość Matka Córki

Gość koooobieto
kotlet to siaaara :p

Gość Matka Córki
A, że niby dlaczego? Powinni się raczej cieszyć, że im pod nos przywożę obiad i nie muszą się fatygować do sklepu. Jakieś jeszcze ALE do mojej osoby? Może jestem staromodna ale za to praktyczna i stanowcza.