Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Córki

Moja córka chcę sobie postawić irokeza!

Polecane posty

Gość Matka Córki
Nie rozumiem was. Wytłumaczy mi ktoś co w tym jest śmiesznego?

Gość Matka Córki
Pocieszyłaś mnie bardzo. Ale wytłumaczy mi ktoś co takiego śmiesznego jest w tych kotletach? Chcę po prostu być miła.

Gość Matka Córki
A robić co chce i tak nie będzie. Jeśli będzie sprawiać trudności z nauką, alkoholem i tym podobne to ją oddam do specjalnej szkoły. Już jej powiedziałam.

Gość Matka Córki
Dobrze.. Ale nadal nie wiem o co chodzi z tymi kotletami. Co to za wstyd? Ona mi wytłumaczyła to w ten sposób: Przez 10 lat on jeździł na jarocin i woodstock i ty nie przyjeżdżałaś i było dobrze. Więc teraz przez jeden dzień nie umrzemy. Nie wiem po co ty się tak przejmujesz. Daj mi trochę swobody i samodzielności. Może nam jeszcze smoczek i butelkę przywieziesz? Zdenerwowało mnie to. Przecież to tylko kotlety.

Gość Matka Córki

Gość Matka Córki

Gość Matka Córki
A więc?

Gość hahaha żal dno i 2 metry mułu
"co takiego śmiesznego jest w tych kotletach? Chcę po prostu być miła." a zaraz potem: "to ją oddam do specjalnej szkoły. Już jej powiedziałam." to sie chyba nazywa schizofrenia 🖐️ jakby mi tak matka powiedziała to bym sama wyszła z domu, bez łaski! najlepszy rodzic to właśnie taki- nie ma problemów z dzieckiem to zacznie sie buntowac[tak, rodzic!] przeciw dziecku ze on mu wszystkiego zakaże i przed wszystkim obroni a potem problemy.

Gość Matka Córki
Nie, to nie jest schizofrenia. Chcę być miła, ale nie mogę pozwolić na to, żeby moja córka chlała i się nie uczyła i do tego pyskowała.

Gość glistha69
Ja miałam 18 lat mi nie pojechałam na Woodstock bo rodzice zagrozili ze mnie wyklną... nic złego mi się nie stało, nie zesrałam się. natomiast kumpela przyjechała rozdziewiczona i z rozciętą głową... :D Pozwól jej na tego irokeza, w końcu są wakacje i ciesz się ze córka nie jest pustą techniawą z tipsami, która wciąga amfę i puszcza się na dyskotekach:\

Gość Matka Córki
Dobrze, pozwolę jej na tego irokeza. Nie moje włosy i pewnie i tak by wróciła z irokezem z Jarocina. Idę, dobranoc🖐️ napisze jutro albo w poniedzialek

Gość Krzychlax
Nie Marudź

Gość Punx&Skins;unite and win!
Kobieto.Większość ludzi na Jarocinie to punkowcy a większość z nich ma irokeza.I to nie może być niemodne bo to nie jest moda,irokez to styl życia.