Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedra

DO TEJ CO ROZSYLA LINKA ZEBY JEJ POGRATULOWAC SLUBU!!!!!

Polecane posty

dokladnie. i teraz to samo sie zrobilo na nk :o jakies ocenianie zdjec o matko :O:O:O:O co to kuwa jakies castingi, konkursy ?:O:O

dzieci neo się cieszą :O i emo :classic_cool: swoją drogą to ten -->:classic_cool: takie trochę emo jest :O

czasami sie zastanawiam jakie bedzie kiedys moje dziecko (jak bede je miala), bo to co sie dzieje teraz jest przerazające, a co bedzie za 15-20 lat, jak moje dziecko bedzie dojrzewalo? swiat głupieje :O:O

Gość żabka blisko szybko wygodnie
Oni się tym podniecają że ktoś obcy im gratulacje przesyła "z łaski" ?

Biedrona, why wyfrunęlas z naszego topiku ? 🖐️

Maria, a moze ona na tym zarabia i zbiera w ten sposób 'na wózek'? :O:O:O wszystko mozliwe Aden :)🖐️ nie wyfrunelam, tylko od mojej ostatniej obecnosci na tamtym topie przybylo z 10 stron :O musze nadrobic zaleglosci, doczytac itd. ;)

oł dir gad :O:O:O:O jak nisko trzeba upasc???? :o moja mama ostatnio zjechala swoja kolezanke, bo dodala do swojej galerii kilkanascie zdjec swojej zmarlej corki. po uj sie pytam? :o

aha:) fakt , tepo jest zabojcze,, to dozobaczenia :D

zaraz dolacze Aden ;) wsadzil jej przez przypadek hie hie hie dobre :classic_cool:

Gość a gdzie ten link
rzućcie proszę :) 🌻

a jak, to nasze kafe:D był tez tekst...facet stwierdzil, ze ma 12-centymetrowego...i ze to nie wystarcza jego kobiecie czy cos...to ktos mu odp,zeby zajął się czyms innym...np wędkowaniem, bo robaka juz ma :D :classic_cool:

ja nie wszedłem , tylko zobaczyłem o co kaman i już mi się odechciało , tak samo jak menele i datki i faceci nivea :/

jakie ukryte? mnie wkurza jeszcze jak jest ciekawy temat , napalam się, wchodzę a tam...link do jakiejś bzdury spamiastej 😡

no, ze na pierwszy rzut oka nie widac, co to za link...chyba nawet o tym napisałes:P

Gość o l o l
masakra- co to za zdjecie z zakladu [pogrzebowego chyba?? co za ludzie- nie doczytalam bo wyłaczylam w szoku...;/ a co do gratulacji to rzeczywiscie - żal, żal i jeszcze raz ŻAL