Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka .

Wkrótce jade na wieś, czy nadal są modne sweterki w paski i dresowe spodnie?

Polecane posty

Gość Warszawianka .

Czy brać ze soba mydło czy będa tam mieli? Jak sie ubierają dziewczyny tamtejsze, bo chce sie do nich dopasować :) Co jest modne? Jade odwiedzić kuzynostwo jakby co :)

Gość Warszawianka .
hallloooooo

Gość zapewne
będziesz robić wiochę większą niż całe twoje kuzynostwo razem wzięte :O

Gość
Oj Warszawianka,Warszawianka z ciebie taka Warszawianka jak z koziej d...y trabka.Oczywiscie mosisz wziasc i sweterki w paski ,ispodnie dresowe i nie zapomnij o gumowcach.

Gość Warszawianka .
Może i mają wiecej spokoju i przyrody, ale nie maja higieny i modnego ubrania :) Wolę wziąć swoje mydło niż chodzic nieumyta bo wiadomo że na wsi kapia się raz na tydzien w sobotę.

Gość spocony wioślarz
i koniecznie weź papier toaletowy bo my na wsi czekamy aż wyschnie

Gość gtjw
Weź jeszcze talerz i łyżkę, jeżeli nie chcesz jeść ze wspólnej michy drewnianą łychą. :P

Gość gtjw
I jakiś parawanik, bo jak pójdziesz "za stodołę", to ludzie, którzy będą tamtędy przechodzili będą się śmiali, że masz taką bladą dupę. ;)

Gość kocham takie tematy
:D rozwalił mnie tekst z drewnianą łyżką :D powinnaś sie jeszcze przygotować na spanie w jednej izbie na jednym łóżku z 5 osobami :D

Gość Piotrusiowa
Wez przede wszystkim ręcznik i szczoteczkę to zębów, bo tam w łazienkach mają współne i jeszcze jak ktoś nie chce wytrzeć się ręcznikiem po teściowej to słyszy tekst "A co my to jakie parszywe som"?

Gość spocony wioślarz
weź świeczki bo prąd często nam wyłączają i kup kota bo cie myszy z chałupy w nocy wyniosą

Gość gtjw
I jakąś miskę weź, żebyś miała w czym przeprać ciuszki i nie musiała tego robić w rzece. :D

Oj dziewczynko, żal mi ciebie strasznie😭 jako zapewne wykształcona warszawianka powinnaś(!) mieć pojęcie o życiu na wsi🖐️

Gość Piotrusiowa
No i warto mieć gaz pieprzowy bo wieśniaki wypuszczają psy, które obszczekują obcych i chcą je ugryźć. Jak by co to zgłaszaj na policję, jak wsiok dostanie mandat to na drugi raz kundla zamknie w obejściu

Gość sila z gor
no i oczywiscie wez swoj prowiant bo wiesz jak to jest: bedziesz sie chciala mleka napic, to krowe bedziesz musiala sama wydoic, bedziesz chciala zjesc jablko- to na drzewo bedziesz musiala wejsc. Nie wspomne o tym, ze jak bedziesz miala ochote na schaboszczaka albo parowki, to swiniaka trza bedzie zaszlachtowac. Tak samo z pieczywem- najpierw zboze do mlyna bedzie trzeba zawiezc, zemlec, no i samemu chleb upiec

Gość i swoją pościel
z materacem, jeśli na sienniku nie chcesz spać :P

Gość bbbolka
a już myślałam ze debile wygineli,a tu trafia się taka warszawianka i wszystkich powala ze smiechu

Gość sila z gor
aaa i stopery do uszu zabierz koniecznie, jak nie chcesz, zeby kogut cie budzil skoro swit

Gość może to
prowokacja ??? Albo i nie, bo są takie głupki z wielkich miast, którym słoma z butów wystaje, że hej :o

Gość sila z gor
a jak nie umiesz na rowerze jezdzic, to sie lepiej naucz! do pobliskiego sklepu moze byc daleko. I nie licz na super asortyment :D:D

Gość spocony wioślarz
aaaaaaa i jedź teraz w lipcu bo jak w sierpniu pojedziesz to będziesz zapierdzielać w polu jak reszta dwunastoosobowej rodziny przy żniwach, chociaż jak tak pomyśle to może na jakieś wykopki się załapiesz (ziemniaki, buraki itp.), tak więc kup jeszcze motykę (nie, tam nie dostaniesz bo tam każdy ma swoją)

Gość Warszawianka .
Umiem jeździć rowerem i pływac nawet, pracować w polu nie mam zamiaru bo jestem gościem, ostatecznie jadę do nich z prezentami :) Z tym jedzeniem z jednej miski to słyszałam, tylko nie chciałam już pisać... Będę mówic, że jestem na diecie i jeśc same jabłka, w sklepie kupie bułki i zjem po kryjomu, jakoś sobie poradze. Chodziło mi jak mam sie ubrac, co tam jest modne, kupiłąm sobie nawet ładną chusteczkę na głowę, ale nie wiem jak ze spodniami i swetrami.

Gość nmjki
jak wszystkie warszawianki są takie puste, to cała Wa-wa to niezły plac budowy :p

Gość musztarda
Głupia jakaś Jesteś, czy co? Na wsi ludzie już nie mieszkają, wszyscy wyprowadzili się do Warszawy. Teraz robią za "letników". Schowaj głęboko tę chusteczkę, w torebce od LV rzecz jasna i nie rób wiochy, rewia mody teraz na wsiach.

Gość
Ludziska! przeciez to sciema!!Nie czujecie blusa czy co??

Gość musztarda
My czujemy, a Ty?