Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to FALSE

Czy to prawda, że jak mężczyźnie zależy na kobiecie...........

Polecane posty

Gość Czy to FALSE

to zrobi wszystko, żeby z nią być?

Gość ksdglg
Czasami może zrobić wszystko a czasami nie zrobi nic :-p

Gość nvnfjsdnfkjsnvg
nie. im bardziej mu na niej zalezy a nie moze z nia byc usunie sie calkiem z jej zycia. z autopsji. jesli nie ma szans na powazny zwiazek a on nie wiaze z nia planow powaznych bedzie sie nia bawil i szukal jej towarzystwa. jesli ja naprawde kocha a nie moze z nia byc-usunie sie calkowicie i bedzie udawal obojetnosc. i tak jest w kazdym przypadku.

Gość Czy to FALSE
No właśnie- facet=zdobywca. Dlaczego tak mało mężczyzn nie walczy, tylko sie poddaje. Przecież chodzi o ich dobo, szczęście........ :-O

Gość Czy to FALSE
Miało być- o ich dobro :-p

Gość Czyli co

Gość Czyli co
to kobiety maja walczyc o swoja milosc !? A jak zaczynaja walczyc i np. ona odeszla od niego i po pewnym czasie on ja odsuwa od siebie, to ona ma sie nachalnie pchac?

Gość pogodz sie z tym
false, pogodz sie z tym, z eten, o ktorym jak mysle piszesz, nie leci na ciebie, ma cie gleboko a ty sie produkujesz na forum i analizujesz zachowanie przecietnego mezczyzny. daruj sobie i znajdz innego frajera. ale jak domniemam jestes zbyt nudna aby przyciagnac/utrzymac przy sobie interesujacego faceta. albo kup se paczke czipsow i obejrzyj panne nianie.

Gość
Mylicie sie kochani jezeli facetowi naprawde zalezy na kobiecie to zrobi dla niej wszystko,ale tylko wtedy gdy jest w niej zakochany na zabuj.

Gość JA FACET NIE WALCZE O TA CO
ODESZLA!!!!!!!!!!!!.Jak odeszla to niech SPIERDALA!!!!!! Nie walcze o zadna, BO JESTEM 100%FACET!!!!!!!!! :classic_cool:

\"Czy to FALSE o właśnie- facet=zdobywca. Dlaczego tak mało mężczyzn nie walczy, tylko sie poddaje. Przecież chodzi o ich dobo, szczęście........\" haha, wolne żarty, niewiele jest kobiet wartych tej walki, oto powód :p

Gość Czy to FALSE
pogodz sie z tym false, pogodz sie z tym, z eten, o ktorym jak mysle piszesz, nie leci na ciebie, ma cie gleboko a ty sie produkujesz na forum i analizujesz zachowanie przecietnego mezczyzny. daruj sobie i znajdz innego frajera. ale jak domniemam jestes zbyt nudna aby przyciagnac/utrzymac przy sobie interesujacego faceta. albo kup se paczke czipsow i obejrzyj panne nianie. Nie muszę się z niczym godzić :-p. Bo jak odchodze od faceta to znaczy, że mam go głęboko w dupie.:). Moja siostra ma dylemat bo roztała sie z gościem co ja zdradzał i nawet kochance zrobił dziecko. A teraz chce do niej wrócić, nawet kosztem swojego dzicka- chce się go wyrzeć!!!!!!!!!!!!!!!!Bo mówi, ze cały czas ją kocha i zrobi dla niej wszystko

Gość Aśka pokrywka
Znam historie, gdzie facet pozwolil usunac 2swoich dzieci, zeby byc z kurwa (czyt. dziewczyna)- bo dla niej zrobi wszystko :-O

Gość pogodz sie z tym
haha, zabolalo:) a jednak:). o, bardzo madrze ktos tu napisal:bardzo malo jest kobiet wartych takiej walki, otoz w tym kochane tkwi caly problemik i tu jest piesek pogrzebany:)

Gość Czy to FALSE
piszcie dalej:p

Gość when I m
jak kobieta opusciła faceta.. To nie chce by o nią walczył. raczej chce by walczył ten, któego ona darzy uczuciem a on ją. Ta wzajemnośc. I jak facetowi zależy to faktycznie będzie jak facet i będzie walczył=starał się.

Gość yjry
"im bardziej mu na niej zalezy a nie moze z nia byc usunie sie calkiem z jej zycia." Dzięki doświadczeniu zgadzam się co do słowa! Oni są po prostu bardzo wyczuleni na swoim punkcie, nadwrażliwi i boją się odrzucenia bardziej niż kobieta w podobnej sytuacji. Mój był już zakochany gdy chciał się usunąć, całkowicie wycofać. Gdyby nie moja postawa polującej, nie bylibyśmy razem.

Gość FACECI TO
jedno wielkie GOWNO w dzisziejszych czasach !

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
🖐️ wielbik :)

Gość kobiety w dzisiejszych
czasach to tepe glupie kurwy co z powodzeniem by mogly w burdelu pracowac wiec nie ma o co walczyc czy sie starac...

Gość dfdffdf
faceci to CIUMCIE RUMCIE, jak mam rzoumiec jak facet ma 22 lata nie mial dziewczyny jest sam a przystojny jak cholera

Gość Joanna R.
Faceci mimo wszystko jacyś dziwni są- co prawda to prawda. Mój ex najpierw się starał, a później poinformował mnie, że wzioł śłub :(. Rok po ślubie zaczął się starać na nowo- dzwoni, pisze itd. No przecież to jest dziwne, prawda?

Gość kolator
baby to chooje

00:06 [zgłoś do usunięcia] wielbiciel 70B "Czy to FALSE o właśnie- facet=zdobywca. Dlaczego tak mało mężczyzn nie walczy, tylko sie poddaje. Przecież chodzi o ich dobo, szczęście........" haha, wolne żarty, niewiele jest kobiet wartych tej walki, oto powód nie, kobiet cwanych, potrafiących dać mężczyźnie złudzenie, że warto się o nie starać jest całkiem sporo, pięknych też. Właśnie o takie starają się mężczyźni a ich rzeczywista wartość jest mało istotna.

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb ---> 😘😘 🌼 :) \"bardziejtransparentna nie, kobiet cwanych, potrafiących dać mężczyźnie złudzenie, że warto się o nie starać jest całkiem sporo, pięknych też. Właśnie o takie starają się mężczyźni a ich rzeczywista wartość jest mało istotna.\" jak to \"nie\"?? :o pozory nie sprawiają, że pozorantka jest warta czegokolwiek, więc jak najbardziej TAK! eehhhh sama sobie zaprzeczasz :p