Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze w moim sercu

moja siostra wlaśnie rodzi potomka

Polecane posty

Gość zawsze w moim sercu

myślę tylko teraz o niej

Gość zawsze w moim sercu
strasznie przezywam i chyba zaraz szalu dostanę

Gość zawsze w moim sercu
No i co w związku z tym???? to że jesteś nikim w porównaniu do tego co się urodzi :)

Gość zawsze w moim sercu
Hm, pogratuluj, ale skoro nie możesz myśleć o niczym innym, to jakim cudem tu wlazłeś/łas? bo pomyślałem że też się urodziłaś , ale widocznie nikt tego nie przeżywał :)

01:16 [zgłoś do usunięcia] zawsze w moim sercu No i co w związku z tym???? to że jesteś nikim w porównaniu do tego co się urodzi :D :D :D rozbawiłeś mnie.... .... czy myślisz że człowiek ma przezywac poród kazdej kobiety która rodzi? co w tym takiego nadzwyczajnego? nic! :D :D :D :D :D mam nadzieje tylko że nie Ty jesteś tatusiem tego dziecka które właśnie przychodzi na świat :D :D :D

A tu nawet masz po części rację - ojciec był za granicą wtedy i nic nie wiedział, a matka urodziła mnie w pół godziny, więc też się specjalnie nie \"naprzeżywała\" :classic_cool: Ale to nic, tak czy inaczej... wydajesz się bardzo spokojny/a jak na osobę, która zaraz ma dostać szału :P

Gość zawsze w moim sercu
czy myślisz że człowiek ma przezywac poród kazdej kobiety która rodzi? co w tym takiego nadzwyczajnego? nic! mam nadzieje tylko że nie Ty jesteś tatusiem tego dziecka które właśnie przychodzi na świat no właśnie nie każdy , widac to po twoim przykładzie jak i innych nic w tym nadzwyczajnego , zupełnie zwykła sprawa jak twoje pisanie na kafe :D

Gość zawsze w moim sercu
i jeszcze jedno , najważniejsze ze ty nie jesteś tatusiem bo to też by była nic nie znacząca sprawa :D

Gość zawsze w moim sercu
kurwa skomentowałem :D

Gość zawsze w moim sercu
piszę z pokoju ordynatora

01:30 [zgłoś do usunięcia] zawsze w moim sercu piszę z pokoju ordynatora :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie wierze w to by lekarz udostępnił Ci internetu w szpitalu.... ..... sporadyczne przypadki :P 2/10

Gość zawsze w moim sercu
czeka aż ona urodzi bo już nie wytrzymam, cały czas stoi mi ptaszek

Gość zawsze w moim sercu
instaluję mu po godzinach Vistę na Amidze, przynajmniej staram się czymś myśli zająć, rąk już nie muszę