Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamChybaMalego

Mam chyba malego penisa

Polecane posty

Gość MamChybaMalego

Witam wszystkich. Mam problem we współżyciu seksualnym. Szczególnie mnie to irytuje bo moja dziewczyna bardzo lubi ze mna to robic. Ale jaki jest problem. Robimy to ze sobą już 2 miesiące ona nie miala jeszcze orgazmu i nie wiem czy to jest normalne. Dodam, że jestem jej pierwszym chlopakiem, który się z nią kocha. Bardzo lubi to ze mną robić. Kochamy się i chcemy byc tylko ze sobą. Mój penis ma w zależności od chyba dnia różne wymiary chyba od 14,5 do 16,5 mierzony od góry nie wiem czemu tak to dziwnie wygląda ale chyba zależy od stanu podniecenia, jednak grubość ma 11,3 cm co slabo mnie satysfakcjonuje. Wydaje mi sie ze jest za maly lub za cienki. Sprawdzalem juz wiele roznych forow dyskusyjnych i artykulow jakie powinny byc rozmiary penisa. Wedlug tego co tam podaja wiec jesli chodzi o obwod mojego penisa jest niby sredni ale ledwo co sie miesci w tej tekategori. jesli chodzi o dlugosc to jest sredni lub sredni duzy. Jesli go wloze czasami to moja dziewczyne tam gdzies zaboli no ale to problem nie jest bo mozna pozycje zmienic a po jakism czasie ja nawet przestaje bolec tam gdzies gleboko i zdaza sie to tylko raz tam na jakis czas. Jednak nie wiem czy to przez to moze ze jest zbyt cienki nie moze dojsc do orgazmu? Myslalem o zakupie pompek ale bede sie z nimi meczyl pozniej do konca zycia i nei wiem czy to pomoze. Poczytalem o jakis cwiczeniach na powiekszanie penisa, żelach i tabletkach. Chcialbym wiedziec czy ktores z tych specyfikow dzialaja trwale bo na forach to różne ludzie głupoty wypisuja i traktuja to zartobliwie. Jednak ich moze tez taki problem spotkac. Jesli mowa o mnie to ja dobrze czuje ja przez caly czas. W sumie jak sie rozszerzy i ma duzo sluzu to rzeczywiscie jest mneijsze tarcie. Robie to w rozny sposob z nia szybko, wolno, w roznych pozycjach czasami 15 min czasami godzine i nic nie zmienia tego. Podkresle ze nie miala ona nigdy orgazmu nawet lechtaczkowego i woli sie calowac niz abym jej robil minete bo calowanie ja bardziej podnica. Czy moze to cos z nia jest nie tak z jej psychika i to bedzie tylko kwestia czasu az osiagnie orgazm? Boje sie ze w przyszlosci moze miec to jakies wieksze znaczenie i konsekwencje. Pytalem kolezanki ona mi powiedziala ze to jest raczej z nia problem albo ze mogla miec orgazm tylko nawet nie wie kiedy bo to moze trwac sekunde i mozna nie zauwazyc. Poprostu zglupialem juz calkowicie. Moja dziewczyna uwielbia sie ze mna kochac i jej nie przeszkadza to czy bedzie miec orgazm czy nie bedzie. Jednak czuje sie niespelniony. Mozecie mi powiedziec w czym tu jest problem i co powinno sie zrobic? Jak sie dlugo kochamy to czasem pozniej ja boli wiec raczej chyba musi cos czuc bo inaczej by sobie z tego nic nie robila i mogla by kolejny raz w takim przypadku to robic a nie daje rady... Probuje obecnie cos cwiczyc penisa ale nie wiem czy to wogole pomaga i tak od czsu do czasu jak sobie przypomne to cwiczenie na chwiel zastosuje - podobno to jedyna metoda na trwale powiekszenie ale czy przypadkiem to nie sa jakies farmazony? Podono tabletki i zele nie dzialaja chociaz tak naprawde nie mozna wierzyc w to co na internecie. Moze byc napisane ze trwale powiekszaja penisa jednak kto udowodni ze to nie pisal ktos z firmy je dystrybuujacej? Pomki podobno powiekszaja tylko penisa tymczasowo na godzine ale jak mam sie pompowac przez cale zycie to jakies to smieszne. A jak nie pomoze w osiagnieciu orgazmu to dziewczyne tylko sobie jeszcze "rozklekotam", nie chcialbym w zyciu z szeroka szparka ktorym pozniej nic nie moze dogodzic. Prosze o pomoc w czym moze byc problem. A jesli to wielkosc penisa mojego to prosze o pomoc jak go powiekszyc. Czy poprostu sie tym nie przejmowac? Podobno niektore kobiety maja pierwsze orgazmy po roku albo po urodzeniu dziecka. Z checia wyslucham wszystkich wypowiedzi na ten temat. Dziekuję.

P.S- to w końcu lubi się sexić czy nie? Bo sam sobie przeczysz- raz piszesz ,że lubi "to" robić, a potem ,że nawet mineta jej nie podnieca, tylko całowanie:o.

Gość MamChybaMalego
Odpowiedz masło maślane długość odwrotnie proporcjonalna do długości. Prosze precyzować odpowiedzi aby były zrozumiałe i odpisywać inteligentnie. Może wyglada to na zabawny temat jednak jest on dla mnie wazny i nurtuje mnie juz od 2 albo 3 tygodni.

Gość MamChybaMalego
Lubi to ze mna robic bardzo ale nie ma orgazmu tu jest problem. Nie ma porownania bo robi i robila to tylko ze mna.

Żeś się chłopie rozpisał...nie chciało mi się czytać do końca, ale wyczytałem z tego że twoja dziewczyną nie nauczyła się jeszcze przeżywać orgazmów! To nic strasznego, staraj się wczuwać, długie gry wstępne, rozpalaj ją do granic możliwości, aż będzie cie błagać o to żebyś ją wziął, a po czasie napewno się uda:)

Gość MamChybaMalego
Dzieki. Tak tez powiedziala mi koleznaka, ktora ma w tym jakies doswiadczenie. Zobacyzmy jak to bedzie. Jednak jesli bedzie problem nadal co wtedy zrobic. Wole sie przygotowac jakos na taka ewentualnosc.

a nie prościej fote wkleić? jak na post o penisach stanowczo za długi i nie chciało mi się czytać :p dobra doczytałam, to ona ma problem z orgazmem a nie ty z penisem

Lub ty możesz mieć problem z fantazją, narazie się nie przejmuj tylko działaj, jak lubi całowanie to całuj całe ciało nawet i godzinę, masz ją rozgrzać na maxa, i wtedy się wbijaj z kołkiem

Gość MamChybaMalego
Troche pocieszajace no a drugi koelga sie sprecyzowal w drugiej odpowiedzi wiec wszystko jasne. Tylko my sie juz kochalismy wiele razy przez ten ostatni okres i nie wiem ile trzeba czekac aby sie "nauczyla". Pewnie jakas wypowiedz kobiet bylaby bardziej realistyczna bo to one wiedza lepiej o co w tym wszystkim chodzi...

Heh, to dam Ci babska radę :D- "dotykaj delikatnie,bezszelestnie, ciepłem palców(...), dotykaj całowaniem i oddechem(...)". Ile prawdy jest w piosence...Musisz ja po prostu wyczuć- dozuj intensywność, zmieniaj rodzaj pieszczot i obserwuj jej reakcje. I daj jej czas- musi sie otworzyć (i nie o rozłożenie nóg mi tu chodzi:P). Ćw2iczenia czynią mistrzem!

Gość innowierny inszy
Nie wiem czy to fantazja. Mialem kilka partnerek. Tez nie mam pokaznego. Powiedzialbym ze cos podobnego ale nie bede mierzyl teraz :) Nawet moze troszke mniejszy... W niektore kobiety sie wbijalem i mialy orgazmy bez pieszczot. Jedna z bylych (3 lata znajomosci) jak bralem na pieska...uhhh... myslalem ze kobiete bolalo bo patrze ona lzy w oczach okazlo sie ze to ze szczescia ze jej tak dogadzam. Jak sobie pomysle ze teraz ma innego meza az wspolczuje ze tak kobiete mu zjezdzilem... Druga pamietam ze mi raz az podziekowala. Pozniej po tch 2 zwiazkach bylo juz z gorki... przestalo mi na kobietach zalezec i traktowalem je obiektowo. Kazda w moich oczach byla taka sama stad doswiadczenie. Nie dogdzilem 3 kobieta ale ciezko stwierdzic czy kolejnym razem bym dogodzil bo to byly znajomosci jednodniowe... mam nadzieje ze wiesz o czym mowie. Byla tez taka juz mama co sie rozwiodla z mezem, która miala szparke wielka i mokra. Nie bylo mi tam dobrze zaś ona krzycala w nieboglosy i miała orgazmy - spotkalem sie 2, 7 stosunkow kazdy z orgazmem 100% skutecznosci, matematyka nie klamie. Powiedziala mi ze moj nalezy raczej do tych mniejszych. Jej maz mial na 20 cm pomimo to dalem rade, powiedzial ze jej lepiej bylo bo nic ja nie bolalo(ale w to juz nie wnikam bo mogla tak tylko powiedziec) do dzisiaj z nia rozmawiam. Obecnie jest z innym bylem dla niej zimny ale ale kontakty utrzymuejmy kolezenskie. Facet ona byla szeroka i obslizgla ale jakas taka unerwiona, ze az glupio mi bylo ze ktos moze slyszec te wrzaski. Pozniej wstyd sie przyznac doprowadzilem do orgazmu prostytutke jak mialem kompleksy wiec wnioskuje ze nie o penis chodzi... Powiedziala "Jak mam teraz pracowac do konca dnia". Reasumujac obiektowo tez mozna kobiecine potraktowac i dochodza. Konkluzje: Malym ptakiem mozna rowniez zadzialac. Nie polecam wymieniac partnerow. To nic nie daje a wrecz szkodzi. Kobietom odradzam skokow w bok bo sie moga rozszerzyc szczelinki i pozniej bedzie problem. Pamietajcie ze mozna zalapac latwo syfa. Pomyslcie ze robiliscie to tylko z 2 partnerami ale drugi partner robil to tez z 2 i ten kolejny tez z 2 ktory robil z 1000 okazuje sie ze robiliscie to z milionami :) Fuj? Naklaniam wbrew temu co zrobilem do postania z jednym partnerem. Jesli zrobilas to z kilkoma powiedz momentalnie stop! Obecnie nie szukam kobiety - poswiecilem sie nauce. Dziwne prawda? Cóż życiowe wybory.

Gość MamChybaMalego
Dziekuje. Sprawdze sobie później ile tych postów jeszcze będzie i z chęcią poczytam. Ona lubi najbardziej od przodu. Też mi się podoba to jest takie bardziej bliskie. Na pieska miała problemy ale to takie przyjemne wizualnie dla faceta. Macie racje powinno być dobrze.

Gość Uwazaj kobieto
Widze ze nie pojawilo sie wiecej odpowiedz. Ale czytam po forach i widze ze kobiety pisza ze lubia takie wielkie powyzej 17cm. Co wiec mam robic? Czy te cwiczenia na penisa dzialaja? Sa jakies tabletki powiekszajace czy tez kremy?