Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatixbeatix

prośba o wypełnienie testu - badania do magisterki

Polecane posty

Gość u mnie wychodzi
to tak; nie mam wielkich talentów do ryzyka (bo nie mam )CHYBA ZE MAM NÓŻ NA GARDLE, ale mordę mam niewygadaną ,krotko mówiąc MAM Silne SKŁONNOŚCI DO Przeciwstawiania SIĘ INNYM i ryzykuje tylko jęzorem (nie zważam co mowie i jak mowie ),i jakoś to mnie nie boli bo zawsze mowie prawdę a prawda boli;-),10 lat się kłócę z szefem o wszystko i jakoś mnie jeszcze nie wywalił ;-)a żeby było śmieszniej ludzie którzy mnie znają nie zaczynają CIĘŻKICH tematów ze mną bo wiedza ze ja i tak mam swoją przekonaną racje ,wolą uniknąć mojego walenia w prost;-)MAM PYTANIE ; CZY TO WŁAŚNIE RYZYKO?

Gość beatixbeatix
już jestem z powrotem :) u mnie wychodzi: "żeby było śmieszniej ludzie którzy mnie znają nie zaczynają CIĘŻKICH tematów ze mną bo wiedza ze ja i tak mam swoją przekonaną racje" - to musisz być strasznie samotnym człowiekiem, można wnioskować z tego co piszesz, że twoi rozmówcy poruszają tylko 'płytkie' tematy, bo przy cięższych ich ścinasz - to smutne... pytasz czy to ryzyko? musisz sam sobie na to odpowiedzieć; moim zdaniem ryzykujesz, jeśli w delikatnej sytuacji dajesz wypowiedź nie na miejscu/do nieodpowiedniej osoby, choć czytają Twoją wypowiedź - mam wrażenie, że zobojętniało Ci wygłaszanie takowych komentarzy, zatem w Twoim przypadku - ryzykiem trudno to nazwać pepea - dzięki za wsparcie, nie każdy musi mieć tą wiedzę, nie każdy kończył przecież psychologię :) dlatego staram się rozwiewać wątpliwości, żeby nie było, że ściągnęłam sobie z nieba te testy obecnie mam już 32 odpowiedzi na testy, DZIĘKI i czekam na dalsze wyniki :)

Gość Heva
Wypełniłam ;) Ten pierwszy test trochę mnie nudził, ale wypełniałam dalej bo wiem, że ciężko jest zdobyć jak najwięcej wypełnionych ankiet ;p Tę ostatnią część chyba zawaliłam i nie bardzo Ci to pomoże, wydaje mi się, że nigdy nie ryzykowałam, ze względu na to, że mam zaledwie 15 lat dlatego nie miałam co odpowiedzieć na te pytania.

Gość beatixbeatix
kochani obecnie (z tymi, które miałam zanim napisałam na tym forum) mam wypełnionych 92 ankiety. 15 lat - troszeczkę za mało... :) ale doceniam to, ze spróbowałaś/eś wypełnić serdecznie dziękuję za pomoc i za pytania mam nadzieję, że nie zmęczyliście się za bardzo... :) życzę powodzonka w życiu ryzykujcie, ale oby nie za bardzo :)

Gość beatixbeatix
ach i zapomniałam o najważniejszym - to już koniec :( za parę dni mój guru informatyki (prywatnie chłopak) zdejmie testy ze stronki DZIĘKI RAZ JESZCZE

Gość Heva
Tak myślałam, że piętnacha będzie dziecinadą powiewać, ale jakbyś miała za mało to i taki od biedy chyba ujdzie ;p Widzę, że nie będzie to konieczne to cieszę się, że Ci się udało ;)

Gość beatixbeatix
mam pytanie o wiek - jest to pewien weryfikator :) na tym forum było mega sympatycznie :) pisałam tez na innych, łącznie spłynęło mi baaardzo dużo testów na forum Wizaż trafiła mi się jedna osoba, która toczy ze mną dyskusję dla dyskusji - nic z tego nie wynika, choć odpowiedziałam na wszystkie jej pytania... uparciuch jakiś dla ciekawych: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13325129&posted=1#post13325129 JESZCZE RAZ DZIĘKI i doceniam za cierpliwość

Gość beatixbeatix
znikam z forum kochani powtarzam sie, ale taka prawda: DZIĘKUJĘ NIEZMIERNIE BARDZO