Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashtray heart

którą uczelnię wybrać????

Polecane posty

Gość ashtray heart

zupełnie nie wiem którą wybrać. Dostałam się na biologię na sggw i na uksw ale podobno to trudny kierunek, poza tym dostałam się na akademię podlaską w siedlcach na dietetykę i ten kierunek mi bardziej odpowiada tylko że to jest raczej słaba i mało znana uczelnia. do jutra musze się zdecydować i zupełnie nie wiem na co.

Gość ashtray heart
chyba tak zrobię

Gość
wiesz, ja w tym roku będę kończyła biologię, jestem zadowolona ze studiów, ale... 1. duzo nauki, nie jest lekko, obszerny materiał 2. czesto uczyc sie trzeba roznych cudow niewidow:P 3.średnie perspektywy zatudnienia po tym kierunku... przynajmniej narazie :) ale ogolnie to swietne studia:) duzo ciekawych informacji, ja wybralam specjalnosc mikrobiologia i jestem z niej zadowolona. A od tego roku zaczynam jeszcze dietetykę dodatkowo :) I może gdybym teraz miala wybierac jeszcze raz wybralabym ten kierunek jako wiodący:) chociaz... sama nie wiem... bo biologia to na prawde świetny kierunek :) co do samej uczelni to Ci nie doradze, nie ucze sie w Wawie :)

Gość ashtray heart
jusztyska- dzięki !!!!!! bardziej mnie ciągnie do dietetyki więc prawdopodobnie się na to zdecyduje.

Gość hyfdn
ja bym wybrala sggw )wkoncu to jakas renoma)

Gość aaaniołekkk
zdecydowanie Sggw - w koncu to Warszawa i renoma uczelni - zastanów się dokładnie Ja dostałam się do warszawy i do Lublina - wybra lam Lublin i teraz baaaardzo tego ZAŁUJĘ trzeba patrzeć perspektywicznie . MI chodzi o możliwość pracy - w Lublinie to jakaą porażka , a zaostał mi jeszcze rok więc muszę się jeszcze trochę pomęczyć, ze względu na to, że są to studia dzienne pozdrawiam

Gość aaaniołekkk
SGGW - przepraszam

Gość ashtray heart
tylko nie wiem czy dam radę na sggw bo matma chemia i fiza leży i kwiczy