Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**julcia**

CEL - SZCZUPLEJSZE JESIENIĄ! - zapraszam!

Polecane posty

oj dziewczyny..... ale mam straszny dzień, zawsze jak jestem krótko przed okresem puchnę jak balon i wszystko jest źle:/ ..... i właśnie tak mam, na początku diety no ale cóż... ech... miłej niedzieli:*

Hej moge sie dołączyć? Ja jestem na diecie od czerwca na razie schudłam tylko 6 kg a do zrzucenia mam jeszcze co najmniej 10:(:( Chciałabym jeszcze przed świętami być szczuplejsza ale nie wiem czy mi sie uda...

Hej ho! Wyszłam na chwilkę do miasta, a Wy już zapisałyście dwie strony. WoW:) Fajnie, fajnie. ja byłam z Moim Ukochanym na obiedzie. Zjadłam sobie pyszna chaczapuri z adżapsandałem, a na deser gałkę lodów śmietankowych! A co? W końcu dziś dzień jokera:) Co do ćwiczeń- to ja robię sobie trening na siłowni 4 razy w tygodniu po półtorej godziny. Najpierw 40 minut kardio, potem 40 minut siłowe, a na koniec stretch. Chodze do Gymnasionu (może znacie) , który jest ogromną siłownię tak więc co chwilę ćwiczę na innym przyrządzie, tak więc nigdy się nie nudzę:) No i pomimo mojej wagi to uwazam, ze mam już bardzo ładnie rozwinięte mięśnie ramion. Nogi mam bardzo smukłe, bo bardzo długo je rozciągam po treningu, a to bardzo ważne!!!\\ Pozdrawiam (właśnie lece na siłkę);)

kurcze ja tz nie lubie byc przed okresem bueeeeeee i ten bol brzucha ale teraz nie wiem jak bedzie bo biore tablety anty od 12 dni ;) hmm.... no dziewojki odchudzajcie sie pieknie bo ja chce we wrzesniu tu czytac o samych sukcesach ;)

Gość dietetyk
Witam jestem Dietetykiem który pracuje w swej dziedzinie od ponad 5 lat chętnie mogę ułożyć panią diety dostosowane do Pań stylu życia oraz do nałogów jakie Panie posiadacie. Moje diety można również nie raz spotkać w gazecie Vitalia, Joy, oraz Vita. Moje diety są znane w całej polsce ale również lecze pacjentów w Niemczech gdzie jest tam największe zapotrzebowanie na dietetyków gdyż właśnie tam jest największa otyłość wśród ludzi w Europie. Skończyłem również 2-letni kurs instruktora Fitness i moge dostosować zestaw ćwiczeń do Pań trybu życia. Zostałem również nagordzony wyróżnieniem wielu specjalistycznych ośrodków w polsce które zjamują się leczeniem osób otyłych, mój sposób pisania diet jest oparty na wielu czynnikach które wrunkują odpowiednią klasyfikacje spożywanych prosuktów przez nasz orgaznim oraz ewentualne spalanie ich poprzez cwicznia z różnego zakresu których również jestem pomysłodawcą. Średnia stała utrata wagi przy mojej diecie wynosi około od 5 do 7kg na 24 dni Jeżeli jesteście zainteresowane piszcie na maila: kuba290492@gmail.com (proszę nie odpowiadać na forum) . Ułożenie diety to koszt od 10zł. Więc wporównaniu z innymi ofertami jest to nie wiele. Robie to tylko dlatego ponieważ pragne pomóc osobą otyłym lub tym które chcą zrzucić pare kilo ponieważ wiem jakie to istotne w naszym zdrowiu i jakie to niesie konsekwencje. Pozdrawiam Kuba

witajcie:) ja juz po odwiedzinach, i bylam teraz na 30min pojezdzic rowerkiem :)... jest na razie dobrze, mam nadzieje ze waga bedzie spadac, choc czasami zjem sobie np kawalek arbuza, albo cos:).. wlasnie zamawiam na allegro ab slimmer:)... do tego bede robila A6W i cwiczenia na posladki, uda... mam nadzieje ze wkoncu zacznie mi spadac z tych partii ciala, bo jesli bedzie mi spadac nadal z czego innego, to potem to naprawde bedzie zle wygladac:/ mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac dziewczyny :) pozdrawiam:*

okres, jedzenie, dużo jedzenia.... dajcie spokój, masakra. niech już się zacznie nowy dzień!

Czesc:) ja juz po sniadanku:2 jajka na twardo i pomodorek i ogorek skroony i zjedzony z mala iloscia soli i duzo pieprzu

hej dziewczyny :) u mnie śniadanko ze tak powiem wypasione... :p ale trzeba sie najeść na śniadanko :) dzisiaj zaczynam ćwiczyć... właśnie. od czego by tu zacząć żeby się nie zrazić? może jakieś aeroby? a wieczorem ide sobie pobiegać:D trzymajcie się!

śniadanie u mnie jak trzeba, kromka razowego z Almette i papryką;) ja wieczorkiem idę na długaśny spacer, po południu rower, a teraz jakoś się ociągam, brzuchy były, skakanka czeka.

Hey dziewczynki ja od dzisiaj na diecie 10dniowej:) Duża kawa i kefir za mną:) A od wczoraj zaczęłam drugi raz a6w... Powiem wam że brzuch zrobił się twardy, ale muszę zrzucić to sadlo:(

pebi wez rower, mala i na przejzadzke albo na basen z nia pojdz to ci pomoze te "sadlo" zrzucic albo mozesz za nia biegac w ogrodku:) na skakance poskakac

witajcie, ja wlasnie wrocilam z pracy:) u mnie dieta wczoraj tragicznie, nie napisze wam co zjadlam, ile i o ktorej, ale tragedia:/... no ale pociagne ja dalej, zobaczymy... od dzisiaj cwicze, - skakanka, A6W, Ab Slimmer zamowiony, no i zamowilam sobie jeszcze agrafke - motylka:)...oprocz tego jezdze rowerem, spaceru, no i postaram sie troche porozciagac, ogolnie pocwiczyc:)... a jak u Was dziewczyny??

cały czas walczymy:) przynajmniej u mnie okey, chociaż kurczę właśnie zastanawiam się, czy nie jeść 4- 5 godzin przed snem jest okey...

bo mój ostatni posiłek jest o 18stej a chodzę spać jakoś koło 22 - 23 .. i nie wiem czy nie powinnam jeść przynajmniej o 20czegoś. ale znowu jem 5posilków regularnych i ostatnio wypada akurat na 18:)

mysle, ze ok, ale duzo, duzo, duzo wodyyyy..... :)) cos nam dzisiaj dziewczyny pouciekaly, wczoraj bylo tak duzo a dzis pustki :) dziewczyny spicie czy cwiczycie?:P

widze ze ja tu mam najfajniej bo cwicze i jem 5 posilkow ale dzis 2 znich to slodycze.. wlasnie jem popcorn ;/;/ chyba mi tabletki naty szkodza wiecie...... i musze zaraz wziasc sie za cwiczenia o-O grrr

Gość minister ds. beznadziejnych
182cm, 68kg, plec meska chce do wrzesnia zrzucic 6kg

nic z tych rzeczy ;)

Napiszę jak to mam zamiar osiągnąć, nadmieniam, że mam wakacje, więc także dużo wolnego czasu: Ćwiczenia na mięśnie brzucha, klasyczne brzuszki, wieczorem przez pół godziny. Ćwiczenia na mięśnie dwugłowe ramion przy użyciu hantla pięciokilogramowego. Dieta z małą ilością węglowodanów i tłuszczów. I teraz pytanie do ślicznych Pań: Czy picie bezkalorycznej Coli wpływa ujemnie na metabolizm? Picie Coca Coli Zero czy Coca Coli Light to dla mnie bardzo dobry sposób na oszukanie głodu, o wiele lepszy niż zwykła woda czy czerwona herbata. Jednak niewiele wiem co dietetyka ma do powiedzenia na ten temat.

No i jeszcze ponad kilometr ode mnie zaczyna się las, chcę namówić znajomą do wspólnych biegów. Nie jest to wtedy takie nudne i bardziej mobilizujące niż bieganie w samotności :)