Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slowly111

zaręczyny, plaza, morze- wygląd ?

Polecane posty

Gość slowly111

Każda kobieta chcę wyglądać wtedy tak ,żeby mężczyźnie dech zaparło .. ale jak to zrobić na plazy ? (przez sam piasek - szpilki odpadają.. ) nie chce wyglądać wtedy jak jakaś zaspana zwykła plażowiczka :) dodam iż i tak to będzie cudowna chwila - bez względu na wszystko.. ale wiadomo jak to jest :) co proponujecie ? może jakies zdjęcia, eleganckich lecz na plaze sukienek itd ? żeby zawsze byc w gotowośi ;))

Gość
topless bedzie git

Gość slowly111
no w sumie całe 10 dni toples i opalenizna bez "bialych plam":d

Gość slowly111
może powinnam nasmarować się kalem-mój Boy uwielbia mnie w wersji brąz?? to będzie cudwna chwila i woń kału ją podkreśli?:)

Gość jaaaaadaaa
+rozwiane lekko podfalowane włosy + zwiewna przezroczysta sukienka spod której przebija strój kąpielowy + bose stopy z czerwonym lakierem do paznokci + czerwone usta zabronione są szpile, makijaż większy niż czerwona szminka i tusz do rzęs, okulary "muchy" na głowie no.. i myślę że będzie pięknie

Gość Jakie zareczyny
? jesli zareczyny nie sa z zaskoczenia, sa niewazne, to zwykla farsa. A obecnie na plazy sa ludzie cala noc wiec i tak zginiesz miedzy spieczonymi na fryte wczasowiczami uprawiajacymi sex na wydmach :) chyba ze tylko na fotach wam zalezy, ale to mozna zrobic w photoshopie

Gość beznadziejneee
:o