Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziub dziubeczek

Sala zabaw dla maluchów

Polecane posty

Gość dziub dziubeczek

mamusie napsizcie proszę co według was powinno sie znalesc w sali zabaw dla maluchów. Chodzi o sale zabaw dla dzieci do okolo 5 roku zycia. Oczywiscie basen z kuleczkami i małpim gajem- wersja mniejsza bo dla maluchów, do tego domek , hustawki, zjezdzalnie, małpi gaj littles tike. co myslicie o wydzieleniu stref dla małych mam - łózeczka dla lali, wózki, lale akcesoria ubranka kuchenki i garnuszki i dla malych majsterkowiczów, mechaników- garaze z autkami, kolejka duzo klocków, zestaw majsterkowicza oczywiscie dzieci mogly by sie bawic w kazdej ze stref niezaleznie od płci ale poprostu podzielic to na dwa tematyczne kąciki? mysle tez o wydzieleniu strefy dla niemowląt- kojec, maty edukacyjne, hustawki, lezaczki bujaczki i duza fajnych grzechotek, zabawek edukacyjnych Prócz tego jakies jezdziki, bujaczki ogromne klocki z ktorych mozna ukladac rózne rzeczy i pufy wypełnione styropianem kącik z krzesełkami i stolikami- miejsce na przyjecia i do malowania. no i mała kawiarenka dla rodziców w takim miejscu zeby widzieli swoje pociechy. czego brakuje? czekam na jakies fajne pomysly

Gość miniaturowe wnetzre domku
i duze gry typu kolko krzyzyk, domino itp..

Gość moccca1
jeździki, trampolina

Gość brawo Havanna
miejsce na wózki odpowiednio duże i raczej tak w zacisznym miejscu, bo pewnie niektóre maluchy zasną, znam z doświadczenia, 5 letnia córka, szaleje, a 1,5 roczny synek zasypia zmęczony zabawą i mam problem co z nim zrobić, bo wózki musza zostać na zewnątrz lokalu. Fajnym pomysłem jest taka zebra-skoczek fisher prica, właśnie dla takiego malucha jak mój, trampolina dla niego to jeszcze za powazna sprawa, a skoczka uwielbia