Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllkaa

warto ?..

Polecane posty

Gość ollllkaa

Mam chłopaka od 3 lat, ostatnio poznalam sie z innym na imprezie. Nie moge przestac o nim myslec. Mial to cos , ze 1 raz w zyciu ugiely mi sie kolana i w ogole. Mam ochote zerwac z chlopakiem i sprobowac z nim . To normalne ? Na chlopaku mi zalezy, jest nam razem dobrze. Czy moze to nie jest to z nim i lepiej tego nie ciagnac... ? Czy to chwilowe zauroczenie i przejdzie ? Piszemy teraz ze soba smsy, on nie wie ze mam chlopaka,, to w porzadku wobec niego czy nie powinnam >? Mialyscie tak kiedys ??

Z jednej strony to może być tylko chwilowe zauroczenie, a może to być właśnie to. Wydaje mi się że powinnaś powiedzieć temu nowemu że masz kogoś, ale nie wiesz co robić, czy zostać z nim czy zacząć coś nowego. Zresztą Ty musisz sama pomyśleć czego dokładnie chcesz. Bo tak na dwa fronty nie bardzo.

Gość ollllkaa
no tak ale nei moge sie zwierzac temu nowemu bo nic o nim nie wiem i biore pod uwage ze moze to byc jakis kretyn i jak cos powiem glupiego to wykorzysta to potem. Nigdy tak jeszcze nie mialam ale ten chlopak ma to cos .. Kiedys wydawalo mi sie ze moj tez to ma.. Ajjj nie wiem co robic. Nie chce na dwa fronty. Ale z moim chlopakiem jestem bezpieczna znamy sie super, wiem ze jest dla mnie dobry. A o tym nie wiem nic poza tym ze jest baaardzo przystojny , inteligentny :)

Gość ollllkaa
ja jestem jakas zla ??? Cala noc nie spalam i myslalam o nim .. Cholera co jest?

A co czujesz do obecnego chłopaka? Kochasz go? Czy jesteś z nim bo jest Ci dobrze?

Gość ollllkaa
jestem z nim bo jest dobrze. I nie potrafie sobie wyobrazic zycia bez niego .. Tyle.

Ja w takim związku nie widze sensu... a kochałaś go wcześniej czy wogóle?

Gość ollllkaa
przeciez mowie ze go nie zdradze. Tylko zastanawaim sie czy warto z nim byc ? Czy to normalne ze jestesmy ze soba tak dlugo i ta chemia wygasla. A miedzy mna a tym nowym to jest ,, Co zrobie ze nie moge przestac o nim myslec?