Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dere

potrzebuje rady

Polecane posty

Gość dere

nie wiem kompletnie jak hipotetycznie zaplanowac swoja przyszlosc, potrzebuje jakis wskazowek, dotyczacych dobrych i dochodowych rozwiazan. mam predyspozycje do językow, przedmiotow scislych, i zdolnosci artystyczne. i kompletnie nie wiem jak to wszystko powiązać i zrobić z tego coś użytecznego i podczepialnego pod jakiś kierunek.

Gość dere
myslalam o tym kierunku, ale z racji tego ze jest bardzo absorbujacy i na dodatek bardzo ciezko sie dostac, waham sie...

patrząc w ten sposób, nie osiągniesz zbyt wiele Jeżeli naprawdę chcesz się czegoś nauczyć, każdy kierunek jest absorbujący Uwierz, jeżeli jesteś architektem z pomysłami (do tego uprawnieniami, wykształceniem) to możesz naprawdę sporo zarobić mój teść jest projektantem i naprawdę na brak pieniędzy chyba nigdy nie narzekał (mam na mysli o czasie juz po studiach) albo... dietetyka :D tam jest potrzebna inwencja twórcza :P coś o tym wiem, z tym że to kierunek typowo medyczny.

Gość dere
tak, masz rację, patrzac w ten sposob nie wiele sie zdziala, ale chcialo by sie tak isc po najmniejszej linii oporu:)