Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatattt

Poszukiwany/Poszukiwana fotograf plener Warszawa nad Wisłą - na luzie

Polecane posty

Gość agatattt

Witam wszystkich. Może mi pomożecie - poszukuję namiarów na fotografa lub na dziewczynę która zamieściła na n-k zdjęcia z sesji plenerowej, która (Chyba) miała miejsce na dzikiej plaży nad Wisłą w Warszawie. Na zdjęcia natknęłam się przypadkowo na n-k. Po prostu przeglądam zdjęcia ślubne,zapisałam sobie dane tej dziewczyny, bo miałam zamiar napisać do niej maila ale mi niestety wsiąkły. Może ktoś ma ją wśród swoich znajomych albo wie jaki to fotograf. Dziewczyna to długowłosa blondynka. Zdjęcia robione na luzie, naturalne, po prostu piękne.

Gość TRATATA
znowu tak cholerna reklama.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Grazka55
Nie mam odpowiedi na to pytanie ale prosze zobaczyc sesje narzeczenska mojej corki , moze te zdjecia tez sie spodobaja i skorzystasz ?http://www.foto-prusik.iportfolio.pl/ wejdz na galerie ...pozdrawiam , zadowolona mama

Gość TRATATA
Mamo swojej córki prześliczne pokazałaś nam zdjęcia swojej córki na warszawskiej dzikiej plaży. Reszta zdjęć to czysta amatorka i kicz . Fotograf ma chyba problemy z kolorami dlatego uwielbia pokazywać zdjęcia czarno białe. Ale te córki są wspaniałe.....